Arket: H&M-märket för hela familjen

Arket är ett modemärke som tillhör den svenska modekoncernen H&M. Varumärket fokuserar på att tillhandahålla kvalitet, tidlöst stilade kläder och accessoarer för män, kvinnor, barn och hemmet. Arket erbjuder ett brett utbud av kläder, inklusive klänningar, byxor, sweatshirts, skjortor och accessoarer som hattar, väskor och skor. Varumärket kännetecknas av sitt fokus på kvalitet och hållbarhet hos sina produkter, med användning av högkvalitativa och hållbara material i sina kläder och accessoarer. 

Arket har också ett starkt engagemang för hållbarhet och arbetar i samarbete med olika organisationer för att främja socialt och miljömässigt ansvar genom hela sin leverantörskedja. Varumärket erbjuder ett brett urval av hållbara produkter, såsom kläder och accessoarer gjorda av återvunnet material och hållbara tyger. Dessutom har man genomfört olika hållbarhetsinitiativ i sina butiker och kontor, såsom användning av förnybar energi och främjande av återvinning och återanvändning. Arket har butiker i olika länder runt om i världen och finns även online. 


Arket frakt och returer

 

Den erbjuder flera leveransalternativ baserat på din plats. Detta företag skickar till Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Norge, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Storbritannien. På deras hemsida kan du kolla fraktalternativ, fraktkostnader och leveranstider beroende på i vilket land du befinner dig. När du har lagt din beställning kommer en leveransbekräftelse att skickas till dig med en spårningslänk. 

För att få gratis frakt måste du lägga en minimibeställning som varierar beroende på i vilket land du befinner dig. I allmänhet måste du göra ett minimumköp på €100/£125/CHF100/SEK1000/NOK1500/DKK800 för att få fri frakt. 

Angående returer har du 30 dagar på dig att returnera det du inte gillar eller inte passar bra. För att göra detta måste föremålen vara rena, oanvända och med etiketterna. Returer är alltid gratis. Återbetalningen kommer att göras till samma betalningssätt inom 14 dagar efter det att produkterna har anlänt till Arkets lager. Av hygienskäl kan underkläder och piercade smycken inte returneras eller bytas om de inte är felaktiga och badkläder måste ha en hygienetikett. Alla defekta varor kan returneras. Alla icke-defekta varor som inte är i återförsäljningsbart skick (använd, tvättad, smutsig eller skadad) kommer inte att återbetalas. 

 

Arket rabatter och reor

 

Du har två alternativ för att få en Arket-rabatt på ditt köp: 

  • Om du är student får du 14 % rabatt. Villkoren finns på Arkets hemsida. Det kan tillämpas på det totala priset eller på ett rabatterat pris, till exempel en rabatterad vara. 
  • Du kan också anmäla dig till nyhetsbrevet för att få en 10% Arket rabattkod vid ditt första köp. 

Alla dessa rabatter finns tillgängliga på Arkets hemsida för registrering. Dessutom kan du hitta specifika aktiva kuponger för att rabattera det totala köpet. Ibland är det väldigt användbart att använda tillägg i webbläsaren för att hjälpa dig att upptäcka Arket rabattkoder som ibland inte publiceras på webben. Jag rekommenderar användningen av Honey som kommer att meddela dig när du går för att betala om det finns rabatter eller inte, och kommer att tillämpa dem direkt till dig. Du kan registrera dig på följande länk. 

Dessutom säljs plaggen och accessoarerna från detta märke inte bara på den egna hemsidan. Du hittar dem på Zalando. Detta företag erbjuder vanligtvis många kampanjrabatter. Å andra sidan är det vanligtvis Arket-försäljning två gånger om året. Vintern är i december, januari och februari och sommaren i juni, juli och augusti. Det är värt att nämna att efter försäljningen brukar det finnas Mid Season-kampanjer för att ta bort det sista lagret från föregående säsong. Och låt oss inte glömma Black Friday och Cyber Monday. 

 

Arket Hållbarhet

 

Arket har ett stort engagemang för att förbättra och utveckla nya lösningar för förpackningar och etiketter: 

  • De har åtagit sig att använda 100 % återanvändbara och återvinningsbara förpackningar i produktionen av sina produkter till 2025. 
  • De uppmuntrar alla sina kunder att ge bort begagnade Arket-produkter till familj och vänner, sälja dem vidare online eller donera dem till välgörenhetsbutiker för att förlänga livslängden på begagnade plagg. För att göra det enkelt och bekvämt att byta ut dina urvuxna kläder till större storlekar erbjuder vi även ett brett utbud av Arket barnkläder att hyra på Circos shop (det är en webbutik och uthyrningstjänst för barn- och mammakläder). 
  • Man har åtagit sig att använda 100 % mer hållbart framställda material till 2030 och uppnå noll nettoutsläpp till 2040. De använder hållbart producerad ekologisk bomull och merinoull, samt återvunna tyger och naturfibrer som siden och linne. Dessutom erbjuder de reparations- och återvinningsalternativ för sina produkter för att minska deras miljöpåverkan.