Arket: het H&M-merk voor het hele gezin

Arket is een modemerk van de Zweedse modegroep H&M. Het merk richt zich op het leveren van kwalitatieve, tijdloos gestileerde kleding en accessoires voor mannen, vrouwen, kinderen en het huis. Arket biedt een breed scala aan kleding, waaronder jurken, broeken, sweatshirts, overhemden en accessoires zoals hoeden, tassen en schoenen. Het merk kenmerkt zich door de focus op de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten, het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen in haar kleding en accessoires. 

Arket zet zich ook sterk in voor duurzaamheid en werkt samen met verschillende organisaties om sociale en ecologische verantwoordelijkheid in de hele toeleveringsketen te promoten. Het merk biedt een ruime keuze aan duurzame producten, zoals kleding en accessoires van gerecyclede materialen en duurzame stoffen. Daarnaast heeft het verschillende duurzaamheidsinitiatieven geïmplementeerd in zijn winkels en kantoren, zoals het gebruik van hernieuwbare energie en het stimuleren van recycling en hergebruik. Arket heeft winkels in verschillende landen over de hele wereld en is ook online verkrijgbaar. 


Arket verzending en retouren

 

Het biedt verschillende bezorgopties op basis van uw locatie. Dit bedrijf verzendt naar Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Op hun website kun je de verzendopties, verzendkosten en levertijden bekijken, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met een trackinglink. 

Om gratis verzending te krijgen, moet u een minimale bestelling plaatsen die varieert afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Over het algemeen moet u een minimale aankoop van € 100/£ 125/CHF 100/SEK 1000/NOK 1500/DKK 800 doen om gratis verzending te krijgen. 

Wat betreft retourneren heb je 30 dagen de tijd om terug te sturen wat je niet bevalt of niet goed past. Hiervoor moeten de artikelen schoon, ongebruikt en voorzien van de labels zijn. Retourneren is altijd gratis. De terugbetaling zal binnen 14 dagen na aankomst van de producten in het Arket-magazijn via hetzelfde betaalmiddel worden gedaan. Om hygiënische redenen kunnen ondergoed en piercingsieraden niet worden geretourneerd of geruild, tenzij defect, en badkleding moet een hygiënelabel hebben. Elk defect artikel kan worden geretourneerd. Elk niet-defect artikel dat niet in verkoopbare staat verkeert (gebruikt, gewassen, vuil of beschadigd) wordt niet terugbetaald. 

 

Arket kortingen en uitverkoop

 

U heeft twee mogelijkheden om Arket-korting op uw aankoop te krijgen: 

  • Ben je student, dan krijg je 14% korting. De voorwaarden zijn te vinden op de website van Arket. Het kan worden toegepast op de totale prijs of op een kortingsprijs, zoals een artikel met korting. 
  • U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om een Arket-kortingscode van 10% te ontvangen bij uw eerste aankoop. 

Al deze kortingen zijn beschikbaar op de Arket-website voor registratie. Daarnaast kunt u specifieke actieve kortingsbonnen vinden om korting te geven op de totale aankoop. Soms is het erg handig om extensies in de internetbrowser te gebruiken om u te helpen Arket-kortingscodes te detecteren die soms niet op internet worden gepubliceerd. Ik raad het gebruik van Honey aan dat u op de hoogte stelt wanneer u gaat betalen of er kortingen zijn of niet, en deze rechtstreeks op u zal toepassen. U kunt zich inschrijven via de volgende link. 

Daarnaast worden de kledingstukken en accessoires van dit merk niet alleen op de eigen website verkocht. Je vindt ze bij Zalando. Dit bedrijf biedt meestal veel promotionele kortingen. Aan de andere kant zijn er meestal twee keer per jaar Arket-verkopen. De winters zijn in december, januari en februari en de zomers in juni, juli en augustus. Het is vermeldenswaard dat er na de verkoop meestal Mid Season-acties zijn om de laatste voorraad van het vorige seizoen te verwijderen. En laten we Black Friday en Cyber Monday niet vergeten. 

 

Arket Duurzaamheid

 

Arket zet zich sterk in om nieuwe oplossingen voor verpakkingen en etiketten te verbeteren en te ontwikkelen: 

  • Ze hebben zich ertoe verbonden om tegen 2025 100% herbruikbare en recyclebare verpakkingen te gebruiken bij de productie van hun producten. 
  • Ze moedigen al hun klanten aan om gebruikte Arket-producten cadeau te doen aan familie en vrienden, ze online door te verkopen of ze te schenken aan liefdadigheidswinkels om de levensduur van gebruikte kledingstukken te verlengen. Om het gemakkelijk en handig te maken om je ontgroeide kleding te vervangen door grotere maten, bieden we ook een brede selectie Arket kinderkleding te huur aan bij Circos shop (het is een online winkel en verhuurservice voor kinder- en zwangerschapskleding). 
  • Het heeft zich ertoe verbonden om tegen 2030 100% meer duurzaam geproduceerde materialen te gebruiken en tegen 2040 netto nulemissie te bereiken. Ze gebruiken duurzaam geproduceerd biologisch katoen en merinowol, evenals gerecyclede stoffen en natuurlijke vezels zoals zijde en linnen. Bovendien bieden ze reparatie- en recyclingopties voor hun producten om hun impact op het milieu te verminderen.