H&M Home: huishoudelijke artikelen en aanbevelingen kopen

H&M Home is een huismerk van het Zweedse modebedrijf H&M. Het bedrijf H&M werd in 1947 opgericht door Erling Persson in Stockholm, Zweden. Het verspreidde zich snel naar andere delen van Europa en vervolgens naar Noord-Amerika en Azië. Tegenwoordig is H&M een van 's werelds toonaangevende modebedrijven met meer dan 5.000 winkels wereldwijd. 

H&M Home richt zich op het aanbieden van designerproducten tegen betaalbare prijzen. Het heeft een grote verscheidenheid aan producten voor in huis, zoals beddengoed, kussens, kussenhoezen, handdoeken, gordijnen, meubels en decoratie. Al deze producten zijn zowel in fysieke winkels als online verkrijgbaar. 

H&M Home werd gelanceerd in 2009 en is sindsdien consequent succesvol geweest. Het heeft zich internationaal verspreid en is erg populair over de hele wereld. Het bedrijf werkt altijd aan het creëren van nieuwe producten en het verbeteren van de kwaliteit en het ontwerp van bestaande producten, met als doel te voldoen aan de behoeften en smaken van haar klanten. 

Het kenmerkt zich door zijn moderne en minimalistische stijl, en door zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het merk probeert zijn impact op het milieu te minimaliseren door initiatieven zoals het gebruik van duurzame materialen en de implementatie van duurzame productiepraktijken. Daarnaast werkt H&M Home samen met ontwerpers en kunstenaars aan bijzondere collecties en biedt het exclusieve producten aan via haar website en in haar winkels. 


Artikelen kopen bij H&M Home

 

Je kunt naast de H&M-website zelf ook items kopen in een aantal geselecteerde fysieke winkels (deze heeft geen aparte website zoals bij andere H&M-merken). Normaal gesproken vind je een groter assortiment op het web, aangezien hier lampen en meubels worden verkocht omdat fysiek in de meeste gevallen niet mogelijk is. 

Op uw aankopen van huishoudelijke artikelen kunt u dezelfde kortingen gebruiken die worden gebruikt om kleding te kopen. Zowel de kortingen voor lidmaatschap van H&M als de coupons voor het recyclen van kleding zijn volledig compatibel. 

 

Verzending van je aankoop van H&M Home-artikelen

 

Het biedt internationale verzending aan via zijn website. Levertijden en verzendkosten variëren afhankelijk van het land van bestemming en de gekozen verzendmethode. Het is ook mogelijk om bestellingen op te halen bij geselecteerde H&M-winkels. 

Sommige meubels en lampen worden in grotere pakketten verzonden dan de standaardverpakking. De opties Store Pickup, Night Delivery en Pickup Point kunnen niet worden gebruikt als een pakket groter is dan 700x500x600 mm. 

 

Retourneren van H&M Home-artikelen

 

H&M Home accepteert retourzendingen van ongebruikte producten in hun originele verpakking. Gepersonaliseerde producten en producten voor persoonlijke verzorging worden niet terugbetaald. Je kunt H&M Home-artikelen retourneren in elke fysieke H&M-winkel (met uitzondering van outletwinkels). Klein meubilair en verlichting moeten weer in vorm worden gebracht. Om terug te keren naar een winkel, moet je de pakbon met de streepjescode en de artikelen die je wilt retourneren meenemen. 

Sommige meubels en lampen die in pakketten van 700x500x600 mm worden verzonden, kunnen alleen worden geretourneerd via de transportservice. De vervoerder haalt het pakket bij je thuis op. 

 

Andere aspecten

 

Als je een bestelling hebt geplaatst voor meubels en je merkt dat er schroeven of pinnen ontbreken, moet je contact opnemen met de klantenservice, zodat zij je de ontbrekende onderdelen kunnen toesturen. Indien een ander type onderdeel ontbreekt, dient het product kosteloos te worden geretourneerd onder vermelding van "defect" als reden van retournering. 

De aanbevelingen om te kopen bij H&M Home zijn kussenhoezen, handdoeken en beddengoed. Ze worden gekenmerkt door goede kwaliteit, resistente, functionele, mooie en duurzame stoffen. Ook hebben ze zeer veelzijdige en praktische decoratieartikelen, zoals kaarsen, keukendoeken, tafelkleden en badkamerartikelen. U moet profiteren van het verkoopseizoen om de handdoeken en het beddengoed te vervangen, aangezien de uiteindelijke prijs zeer interessant is.