H&M klantenservice: los elk incident op

H&M is een Zweeds modebedrijf dat ernaar streeft uitstekende klantenservice te bieden via zijn winkels in de winkels en online en telefonische klantenservicekanalen. Het bedrijf heeft een team van hoog opgeleide professionals, toegewijd om te allen tijde advies en hulp te bieden aan haar klanten. 


H&M-klantenservicemodaliteiten

 

De opties voor klantenservice van H&M omvatten: 

  • Ondersteuning in de winkel: In elke H&M-winkel is er een team van verkoopadviseurs waar klanten advies en hulp kunnen krijgen. Medewerkers beantwoorden graag vragen en geven advies over producten, maten, stijlen, H&M-lidmaatschap en andere vragen van klanten. Klantenservice kan op elk punt op de afdelingsvloer of aan de kassa worden gegeven. 
  • Online chat: Een andere manier om contact op te nemen met H&M is de online chatservice op de website, zodat klanten in realtime vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen. Klantenserviceprofessionals zullen bereid zijn om klanten te helpen met hun vragen en behoeften. Je vindt het in een pictogram dat zich rechtsonder op de H&M-website bevindt. De beschikbare uren zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en in het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. 
  • Klantenservicetelefoon: H&M heeft een klantenservicetelefoon zodat klanten kunnen bellen, advies kunnen krijgen en hulp kunnen krijgen van de professionals van het bedrijf. Het gratis telefoonnummer van H&M is 0900-1988. De openingstijden van de klantenservice zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 19.30 uur en in het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. 
  • Sociale netwerken: Klanten kunnen ook contact opnemen met H&M om vragen te stellen of klachten in te dienen. Het bedrijf streeft ernaar om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Sociale netwerken zijn Instagram, Twitter en Facebook. 

 

Andere online klantenservicemodaliteiten bij H&M

 

Als je een artikel online hebt gevonden en je wilt weten of het in een fysieke winkel verkrijgbaar is, kun je de functie VINDEN IN STORE gebruiken om daar achter te komen. Binnen de pagina van het product waarin u geïnteresseerd bent, meestal bijna aan het einde, vindt u een icoon van een huis. Daar kunt u zoeken op postcode van uw regio, op stad of op gebieden van een kaart om te zien of het betreffende product beschikbaar is en de bijbehorende maten. U zult ook kunnen weten in welke algemene winkels u die maat van het gewenste kledingstuk kunt vinden. Als dat pictogram gedeactiveerd lijkt, is het een item dat alleen online wordt verkocht. Bovendien kan er een foutmarge in de voorraad zijn, omdat precies datgene waarnaar u op zoek bent, is verkocht of gestolen. 

Aan de andere kant heb je de mogelijkheid om het tegenovergestelde te doen. Je bent in de fysieke winkel en je wilt weten of je online een maat kunt vinden die niet in de winkel staat. In dit geval zou het de SCAN-functie zijn. In de H&M applicatie druk je op het vergrootglas dat meestal bovenaan zit, en in de barcode scan je het label van het artikel. Je kunt er ook naar zoeken door het eerste cijfer van de streepjescode links te zetten. Het kledingstuk verschijnt als het online beschikbaar is. Als de maat die u zoekt nog over is, kunt u deze kopen, schrijf anders uw e-mail zodat u een melding ontvangt wanneer deze beschikbaar is. 

Als je naar een specifieke stijl van een product wilt zoeken, maar niet weet of het op de H&M-website staat, kun je de optie VISUEEL ZOEKEN gebruiken. Het wordt gedaan door de herkenning van kleuren, items, enz. Om dit te doen, moet je de app openen en op het camerapictogram tikken, dat zich rechtsboven bevindt. Upload de foto waarnaar u wilt zoeken en u ziet de lijst met items die lijken op degene die u zoekt. 

Wat betreft de informatie over de beschikbare fysieke winkels, stelt H&M op haar website en in de applicatie een zoekmachine ter beschikking aan klanten waarin, door de postcode van uw regio, uw stad of de naam van de winkel in te voeren, de informatie adres en uren verschijnen.