H&M-verkoop: trucs om goedkope kleding te kopen

H&M is een Zweeds modebedrijf dat bekend staat om het aanbieden van modieuze kleding en accessoires tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's, maar ook homewear en schoonheidsproducten. 

Als het op uitverkoop aankomt, heeft H&M vaak speciale uitverkoopperiodes waarin het kortingen biedt op een brede selectie producten. De uitverkoopperiodes van H&M vinden meestal meerdere keren per jaar plaats en omvatten kortingen op geselecteerde producten van alle afdelingen. De verkopen omvatten meestal ook producten van voorgaande seizoenen.


Trucs om goedkope kleding te krijgen in de H&M-uitverkoop

 

Normaal gesproken zijn er twee verkoopperiodes in het jaar. De ene is aan het begin van het jaar dat samenvalt met de winteruitverkoop en de andere in juli, zijnde de zomeruitverkoop. Dit is een manier om de voorraad van het vorige seizoen te verminderen en ruimte te maken voor de nieuwe collectie, aangezien de nieuwe seizoenscampagnes over het algemeen 3 weken of een maand na de start van de verkoop beginnen. 

Om aan goedkope kleding te komen kun je het volgende doen: 

  • Het eerste en belangrijkste is om lid te zijn van H&M. Om dit te doen, kunt u zich registreren op internet, in de applicatie of in fysieke winkels. Normaal gesproken biedt H&M tijdens de eerste dagen van de verkoop een kortingsbon aan voor haar leden voor een extra korting van 10% op uw totale aankoop van afgeprijsde artikelen, of 10% -15% op een afgeprijsd artikel. Je kunt het zowel in de fysieke winkel als in de H&M-sale online gebruiken. 
  • Je kunt ook twee weken wachten nadat de uitverkoop is begonnen, want elke twee weken is er een prijsverlaging van de kleding die al in de uitverkoop is. Daarnaast zijn er nieuwe producten opgenomen, hetzij van het vorige seizoen, hetzij van nieuwe producten die aankomen, allemaal afhankelijk van de voorraad. 
  • Voordat je met de uitverkoop begint, kun je verschillende tassen met kleding die je niet meer past of niet in goede staat zijn om te recyclen, naar een van de fysieke winkels van H&M brengen. Voor elke tas krijg je een waardebon van € 5 bij een minimale aankoop van € 30, die je kunt optellen op het ticket. Koop je bijvoorbeeld voor €60 aan afgeprijsde kleding, dan krijg je €10 korting. 
  • Als u tegoedbonnen heeft (tegoedbonnen van € 4 voor elke 150 punten die u verdient voor het doen van uw aankopen), kunt u deze ook gebruiken als korting op uw aankopen, aangezien deze kunnen worden gecombineerd met verkopen. 
  • Als je verjaardag samenvalt met de uitverkoop, krijg je van H&M een kortingsbon van 25% die je kunt toevoegen aan de uitverkoop en zowel online als in de fysieke winkel kunt gebruiken. 
  • De dag voor de uitverkoop zou je kunnen kijken wat je echt nodig hebt in je kast, en de hele H&M-website bekijken om die kledingstukken te bookmarken waarvan je denkt dat ze aan je doelen voldoen, want de volgende dag weet je of dat degene zijn waarin je geïnteresseerd was worden verdisconteerd en als het binnen uw budget past. Dit zou vooral moeten gebeuren voor de H&M-verkopen van grote maten, aangezien deze veel worden verkocht. Bovendien kunt u de beschikbaarheid in de fysieke winkel zien door de toepassing van alles wat u zoekt, voor het geval u uiteindelijk persoonlijk gaat kopen, hoewel u moet weten dat alles met korting op internet valt niet altijd samen met wat je Het is afgeprijsd in de fysieke winkel, evenals de prijzen. Meer afgeprijsde producten vind je in de fysieke winkel en vice versa. 
  • In de zomer krijgen winterkleding zoals jassen, lange broeken, enz. Een grotere korting dan wanneer het winteruitverkoop is, aangezien het altijd aan te raden is om het tegenovergestelde te kopen. 
  • Vergeet niet een bezoek te brengen aan de H&M Home-afdeling, waar je sterk afgeprijsde handdoeken of kaarsen kunt vinden om je huis mee te decoreren. 

Afgezien van uitverkoop zijn er andere tijden van het jaar waarop H&M specifieke kortingen aanbiedt, zoals Black Friday, Cyber ​​​​Monday, Member Days, dagen met geselecteerde items met kortingen (meestal voorafgaand aan de uitverkoop en op andere momenten van het jaar) of bieden ook kortingen voor gekochte hoeveelheden (bijvoorbeeld 20% korting voor aankopen van meer dan € 30). Daarnaast biedt de afdeling Kids meerdere keren per jaar kortingen. Ze zijn ideaal omdat kinderen erg snel groeien.