Hoe de H&M-maattabel werkt en de juiste kleding koopt

De H&M Size Guide is een hulpmiddel waarmee klanten de juiste maat kleding kunnen vinden wanneer ze online of in H&M-winkels winkelen. De maattabel is beschikbaar op de H&M-website en in de winkels en wordt gepresenteerd in de vorm van een tabel met verschillende maten en afmetingen voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's.

Om de maattabel van H&M te gebruiken, moeten klanten de kledingcategorie selecteren waarin ze geïnteresseerd zijn, zoals mannen, vrouwen, kinderen of baby's. Vervolgens moeten ze het type kledingstuk kiezen dat ze willen kopen, zoals overhemden, broeken, rokken, truien, enz. Zodra het type kledingstuk is geselecteerd, wordt een tabel gepresenteerd met de verschillende beschikbare maten en hun bijbehorende afmetingen. 

Ze moeten worden gemeten volgens de indicaties in de tabel, rekening houdend met uw borst-, taille- en heupomvang, en deze vergelijken met de afmetingen die overeenkomen met elke maat. Op deze manier kunnen klanten de juiste maat voor hun lichaam vinden en ervoor zorgen dat ze kleding kopen die goed zit en comfortabel zit. 

De maatvoering van H&M is gebaseerd op standaard maat- en pasvormmetingen. Over het algemeen wordt de maatvoering gekenmerkt door modern, actueel, comfortabel en praktisch te zijn. Het bedrijf biedt een breed scala aan maten en pasvormen om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, van petite tot grote maten H&M-afdeling. Daarnaast biedt het ook kleding in speciale maten, zoals extra lange maten voor mannen en maten voor zwangere vrouwen. 

Het bedrijf gebruikt hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnologieën om kledingstukken te creëren die zacht en comfortabel aanvoelen op de huid. Daarnaast biedt H&M verschillende modestijlen en -ontwerpen om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, van vrijetijdskleding tot formele kleding. 

 

Waar je op moet letten bij het kiezen van een maat bij H&M

Er zijn bepaalde punten waar we rekening mee moeten houden als we een H&M-kledingstuk gaan kopen, vooral online, aangezien je het in de winkel kunt passen, maar in ieder geval zullen deze trucs ook voor jou werken. 

Binnen de dames-, heren- en kinderafdelingen is er een genaamd LOGG die een grotere maat heeft dan de rest, het kan dus zijn dat je een kleinere maat moet kiezen als je het kledingstuk graag in jouw maat draagt. 

De rest van de afdelingen snijden op een standaardmanier, hoewel groter dan andere bedrijven. 

Een truc als we kleding online gaan kopen, is om naar het volgende te kijken: de opmerkingen van andere klanten en hoe zij over het algemeen de maat waarderen (of deze groot of klein is); Als er in de beschrijving van het kledingstuk overmaat staat, weten we dat het kledingstuk in kwestie een maat groter is dan waar het in werkelijkheid mee overeenkomt; Bovendien zie je in de details van elk kledingstuk van welke afdeling het komt, naast welke maat het model of model draagt, dus het kan een referentie zijn om de maat te kiezen; De samenstelling van de stof is erg belangrijk, het is niet hetzelfde om een ​​broek van 100% katoen te kiezen dan een broek met 5% elastaan, waardoor je een groter matenbereik krijgt. 

Afgezien van het rekening houden met de breedte van het kledingstuk, is het belangrijk, vooral bij broeken, om rekening te houden met onze lengte en beenlengte om de ene of de andere broeklengte te kiezen. Op de afdeling waar opties zijn om de lengte van de broek te kiezen, is dat Denim. De lengte van herenbroeken bij H&M gaat van lengte 32 tot 38, en voor dames van 30 tot 36. 

Aan de andere kant hebben de grote maten jeans van H&M, van 48 tot 56, een hele grote maat. Het is aan te raden om, afhankelijk van de samenstelling van de stof, een maat kleiner te kopen.