Hoe krijg je kortingsbonnen bij H&M. Bespaar geld op uw aankopen.

We houden ervan om kleding te kopen en als het met kortingen is, beter. In het geval van H&M zijn er over het algemeen verschillende manieren om kortingen op je aankopen te krijgen. Een van hen is lid van H&M. Door je te abonneren ontvang je informatie over exclusieve aanbiedingen en kortingscodes die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop in de online winkel of in een fysieke winkel. 

Een andere manier om kortingen te krijgen bij H&M is door het bedrijf te volgen op sociale netwerken als Facebook, Twitter en Instagram. Ze plaatst vaak exclusieve deals en H&M-kortingscodes op haar sociale media-accounts, dus het is een goed idee om ze te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals. 

Het biedt ook vaak kortingen op speciale gelegenheden zoals Black Friday, Cyber Monday en andere winkelevenementen. Tijdens deze evenementen kunnen er extra kortingen zijn in uw online winkel en in uw fysieke winkels, dus het is een goed idee om deze aanbiedingen in de gaten te houden. 

 


Hoe krijg je korting bij H&M op je aankopen?

 

In deze sectie gaan we het hebben over specifieke gevallen, zodat u geld kunt besparen op uw aankopen: 

  • Als je je voor het eerst registreert voor je H&M Member loyaliteitsprogramma, krijg je 10% korting op het totaal van je eerste aankoop. 
  • Als je doorgaat met het doen van aankopen en 150 punten verzamelt (€ 1 is gelijk aan 1 punt), krijg je een bonusvoucher van € 4 die je kunt besteden aan je volgende aankoop van wat je maar wilt. De minimale afname om er gebruik van te maken is €5. Deze korting is cumulatief tussen verschillende voucher vouchers, sales, promoties en ICO coupons. Bonusvouchers (€ 4) worden niet opnieuw uitgegeven in geval van teruggave of omruiling. Het bedrag van de bonus wordt gelijkelijk toegepast op elk item in de aankoop op basis van de prijs, dus als u een of meer items retourneert, wordt het betaalde bedrag voor elk item terugbetaald. Wijzigingen kunnen alleen worden aangebracht in de winkel, waar u een artikel kunt kiezen van hetzelfde bedrag als het geretourneerde artikel. 
  • Als je een vriend of familielid van een medewerker bent, kun je een digitale H&M-kortingsbon van 20% krijgen om in een bepaalde periode te gebruiken bij een maximale aankoop van € 200. 
  • Er zijn ook speciale periodes van uitverkoop en kortingen. De uitverkoop is twee keer per jaar: in januari/februari (winteruitverkoop) en in juli/augustus (zomeruitverkoop). In de tussentijd hebben we Member Days, die meestal van tijd tot tijd worden gehouden, of voorafgaand aan de uitverkoop, en die bestaan uit geselecteerde kledingstukken met kortingen als je lid bent van H&M of als je aankopen doet van meer dan € 30 of € 35. krijgt korting (dit kan in een fysieke winkel of online zijn). Daarnaast is er Black Friday (fysieke winkel of online) of Cyber Monday (alleen online). Op de afdeling Kids worden soms kortingsacties uitgevoerd. Het zijn meestal direct codes of kortingen. 
  • Vaak, als H&M-lid, als je een kledingstuk op de tas doet, bijvoorbeeld een broek, en je koopt het niet, geven ze je meestal een kortingsbon van 10%, 15% of 20% voor dat specifieke kledingstuk, hoewel het soms niet werkt. 
  • Voor je verjaardag krijg je 25% korting op het kledingstuk dat je wilt. Je kunt het online of in een fysieke winkel gebruiken. Je hebt 15 dagen de tijd om het te gebruiken. 
  • Van tijd tot tijd, en afhankelijk van de punten die je als H&M-lid hebt, geven ze je korting op een aankoop. 
  • Als je kleding meeneemt om te recyclen in tassen (tassen, schoenen of accessoires zijn niet geldig, alleen stoffen) geven ze je een digitale ICO-coupon van € 5 voor minimale aankopen van € 30, die worden opgenomen in je ledenprofiel. Hiervoor moet je lid zijn van H&M. De equivalentie is 1 kortingsbon per tas en u kunt meerdere kortingsbonnen verzamelen bij uw aankoop. Als u bijvoorbeeld een aankoop doet van € 60,- heeft u het recht om twee coupons te gebruiken waarmee u € 10,- korting krijgt. Ze zijn cumulatief met verkopen, promoties en voucherbonussen. Het loopt over 6 maanden af. 
  • Als u een groot gezin bent, krijgt u op vertoon van de kaart bij de kassa 10% korting op alleen kinderkleding.