Hur du får rabatter på Uniqlo för dina inköp

Uniqlo är ett Japan-baserat kläd- och accessoarmärke som har expanderat internationellt, med butiker över hela världen. Företaget grundades 1949 av Tadashi Yanai och har varit känt för att erbjuda moderna och mångsidiga kläder, med fokus på design och komfort. Den har expanderat globalt och har butiker i olika länder i Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika. 

Uniqlo erbjuder ett brett utbud av kläder för män, kvinnor och barn, inklusive skjortor, T-shirts, byxor, jackor, tröjor och kappor. Den har också ett brett urval av tillbehör, såsom strumpor, kepsar och väskor. Dessutom har varumärket samarbetat med kända designers och artister för att lansera begränsade kollektioner av kläder och accessoarer. 

Uniqlo har uppmärksammats för sitt fokus på kvaliteten och hållbarheten hos sina produkter, och har antagit hållbara metoder i produktionen av sina kläder. Till exempel har den implementerat energi- och vattenbesparande teknik i sina fabriker och har antagit metoder för att bevara resurser. 

Utöver sina fysiska butiker har Uniqlo även en onlinenärvaro på sin hemsida, där onlineköp kan göras. Den har också en närvaro på sociala nätverk som Facebook, Instagram och Twitter, där den delar nyheter och uppdateringar om sina produkter och speciella evenemang. 


Hur man får rabatter hos Uniqlo

 

Uniqlo rabattkoder kan appliceras på din beställning för att få rabatt. Rabatter kan vara från fri frakt till en sänkning av priset på produkten. Fraktkostnader ingår inte i ordersumman när det finns ett lägsta köpbelopp för att erhålla rabatten. 

Några av sätten du kan få rabattkuponger hos Uniqlo är följande: 

  • Prenumerera på Uniqlos nyhetsbrev: Du kommer att få uppdateringar om de senaste trenderna, specialerbjudanden och exklusiva rabatter. När du prenumererar får du ett e-postmeddelande med en rabattkod på €10 på köp som är lika med eller större än €70 gjorda på webben (fraktkostnader ingår inte). Det är giltigt upp till 30 dagar från mottagandet av mejlet. Rabattkoden måste anges i avsnittet Min väska. Gäller inte Marimekko eller KAWS-kollektionen. 
  • Genom att ladda ner Uniqlo-appen antingen på Google Play eller App Store. Du får en rabattkupong på €5 för köp som är lika med eller större än €60 gjorda online. Det måste vara ditt första köp. Du kommer att få kupongen i ditt mejl inom de första 24 timmarna efter att du laddat ner appen och registrerat dig. Du måste länka applikationen till ditt befintliga konto på webbplatsen. 
  • Genom att registrera dig för nyhetsbrevet, på din födelsedag kommer de också att ge dig rabatt på ditt köp. 
  • Du kan delta i evenemang och kampanjer som genomförs av Uniqlo på sociala nätverk såväl som på dess webbplats. Det är intressant att följa deras sociala nätverk för att vara medveten. Å andra sidan erbjuder det rabatter och specialerbjudanden som Black Friday eller Cyber ​​​​Monday. 
  • Använd webbläsartillägg som Honey som meddelar dig om aktiva rabatter som Uniqlo eller någon butik som intresserar dig har. För att göra det kan du registrera dig på denna länk. 
  • Rabattkuponger kan också hittas i modepressen och från deras dotterbolag. 

 

Villkor för Uniqlo-rabatter

 

  • Om du redan har registrerat dig för Uniqlo Nyhetsbrev och avslutat prenumerationen kommer du inte att få välkomstkoden när du prenumererar igen. 
  • Rabattkupongen måste appliceras på sidan Min väska innan du betalar för beställningen, i rutan Lägg till rabattkod. När beställningen väl har lagts, om du inte har lagt rabattkupongen, kan den inte återbetalas. 
  • Om du returnerar varor från en beställning som du köpt med en rabattkod, kommer beloppet som returneras att bero på den lägsta utgiften för att använda kupongen. Om det du returnerar understiger kupongens minimibelopp, kommer kupongens belopp att dras av från återbetalningen. Och om du vill beställa om med en annan storlek kommer ingen annan rabattkupong att utfärdas. 

Om du fortfarande har några frågor om rabattkoder kan du kontakta Uniqlo kundtjänst via telefon eller via chatbot (tillgänglig 24 timmar om dygnet).