Monki: H&M-märket för de yngsta tjejerna

Monki grundades 2006 som ett kläd- och accessoarmärke för ungdomar inom den svenska modekoncernen H&M. Varumärket fokuserar på att tillhandahålla moderna och prisvärda kläder för en ung och urban publik, och kännetecknas av sin fräscha och bekymmersfria stil. Monki erbjuder ett brett utbud av kläder, inklusive klänningar, byxor, sweatshirts, t-shirts och accessoarer som hattar, väskor och skor. Varumärket har också ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar i samarbete med olika organisationer för att främja socialt och miljömässigt ansvar genom hela sin leverantörskedja. Monki har butiker i olika länder runt om i världen och är även tillgänglig online. 


Monki frakt och returer

 

Den erbjuder flera leveransalternativ baserat på din plats. Detta företag skickar till Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien. Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Norge, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Storbritannien . På deras hemsida kan du kolla fraktalternativ, fraktkostnader och leveranstider beroende på i vilket land du befinner dig. När du har lagt din beställning kommer en leveransbekräftelse att skickas till dig med en spårningslänk. 

För att få gratis frakt måste du lägga en minimibeställning som varierar beroende på i vilket land du befinner dig. 

Angående returer har du 30 dagar på dig att returnera det du inte gillar eller inte passar bra. För att göra detta måste föremålen vara rena, oanvända och med etiketterna. Returer är alltid gratis. Återbetalningen kommer att göras till samma betalningssätt inom 14 dagar efter det att produkterna kommit till Monkis lager. Av hygienskäl kan underkläder, bodys och piercade smycken inte returneras eller bytas om de inte är defekta och alla badkläder måste ha hygienetiketten. 

Det finns restriktioner för retur av farligt gods (vissa kosmetika som nagellack, vissa parfymer, nagellackborttagare, aerosolprodukter). När en beställning med någon av dessa artiklar levereras till dig har den ett klistermärke som anger att det är farligt gods. När du returnerar den kan du använda samma kartong eller förpackning med detta klistermärke för att göra returen. Om du vill använda en annan låda måste du skriva ut denna dekal. 

 

Monki Rabatter och försäljning

 

Du har två alternativ för att få Monki-rabatt på ditt köp: 

  • Om du är student får du 11 % rabatt. Villkoren finns på Monkis hemsida. Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Finland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Tyskland, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien är de länder för vilka denna typ av rabatt erbjuds. 
  • Om du är mellan 16 och 26 år kommer du att få en rabattkupong på 10 % på Youhdiscount.com-webbplatsen att använda på Monki. 
  • Du kan också anmäla dig till nyhetsbrevet för att få en 10% Monki rabattkod vid ditt första köp.

Alla dessa rabatter finns tillgängliga på Monkis webbplats för registrering. Dessutom kan du hitta specifika aktiva kuponger för att rabattera det totala köpet. Det är mycket användbart ibland att använda tillägg i webbläsaren för att hjälpa dig att upptäcka Monki rabattkoder som ibland inte publiceras på webben. Jag rekommenderar användningen av Honey som kommer att meddela dig när du går för att betala om det finns rabatter eller inte, och kommer att tillämpa dem direkt till dig. Du kan registrera dig på följande länk. 

Dessutom säljs plaggen och accessoarerna från detta märke inte bara på den egna hemsidan. Du hittar dem på Zalando, Asos och AboutYou. Dessa företag erbjuder ofta många kampanjrabatter. 

Å andra sidan brukar det vara Monki-försäljning två gånger om året. Vintern är i december, januari och februari och sommaren i juni, juli och augusti. Det är värt att nämna att efter försäljningen brukar det finnas Mid Season-kampanjer för att ta bort det sista lagret från föregående säsong. Och låt oss inte glömma Black Friday och Cyber Monday. 

 

Monki Hållbarhet

 

Monki är ett varumärke som har stuckit ut för sitt engagemang för hållbarhet och socialt och miljömässigt ansvar. Varumärket arbetar i samarbete med olika organisationer och projekt för att främja hållbarhet i hela sin leverantörskedja och minska dess miljöpåverkan. 

En av Monkis strategier för hållbarhet är användningen av hållbara och återvunna tyger i sina kläder och accessoarer. Varumärket använder olika typer av hållbara tyger, såsom ekologisk bomull, återvunnen polyester och tencel, som är mer miljövänliga och har en lägre påverkan på planeten. Dessutom främjar Monki också tygåtervinning och använder återvunna tyger i vissa av sina kläder och accessoarer. 

Man har också ett starkt engagemang för transparens och spårbarhet i sin leverantörskedja, och arbetar för att säkerställa att dess leverantörer uppfyller höga etiska och miljömässiga standarder. Varumärket har också implementerat olika hållbarhetsinitiativ i sina butiker och kontor, såsom användning av förnybar energi och främjande av återvinning och återanvändning.