Monki: het H&M-merk voor de jongste meisjes

Monki werd in 2006 opgericht als een merk voor jeugdmode, kleding en accessoires binnen de Zweedse modegroep H&M. Het merk richt zich op het leveren van moderne en betaalbare kleding voor een jong en stedelijk publiek en kenmerkt zich door een frisse en zorgeloze stijl. Monki biedt een breed scala aan kleding, waaronder jurken, broeken, sweatshirts, T-shirts en accessoires zoals hoeden, tassen en schoenen. Het merk heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en werkt samen met verschillende organisaties om sociale en ecologische verantwoordelijkheid in de hele toeleveringsketen te promoten. Monki heeft winkels in verschillende landen over de hele wereld en is ook online verkrijgbaar. 


Monki verzending en retouren

 

Het biedt verschillende bezorgopties op basis van uw locatie. Dit bedrijf verzendt naar Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië. Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk . Op hun website kun je de verzendopties, verzendkosten en levertijden bekijken, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met een trackinglink. 

Om gratis verzending te krijgen, moet u een minimale bestelling plaatsen die varieert afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. 

Wat betreft retourneren heb je 30 dagen de tijd om terug te sturen wat je niet bevalt of niet goed past. Hiervoor moeten de artikelen schoon, ongebruikt en voorzien van de labels zijn. Retourneren is altijd gratis. De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode binnen 14 dagen na aankomst van de producten in het magazijn van Monki. Om hygiënische redenen kunnen ondergoed, body's en piercingsieraden niet worden geretourneerd of geruild, tenzij ze defect zijn, en alle badkleding moet de hygiënesticker hebben. 

Er gelden beperkingen voor het retourneren van gevaarlijke goederen (sommige cosmetica zoals nagellak, bepaalde parfums, nagellakremover, spuitbussen). Wanneer een bestelling met een van deze artikelen bij u wordt afgeleverd, heeft deze een sticker die aangeeft dat het om gevaarlijke goederen gaat. Bij het retourneren kunt u dezelfde doos of verpakking met deze sticker gebruiken om te retourneren. Als u een andere doos wilt gebruiken, moet u deze sticker afdrukken. 

 

Monki Kortingen en uitverkoop

 

Je hebt twee mogelijkheden om Monki-korting op je aankoop te krijgen: 

  • Ben je student, dan krijg je 11% korting. De voorwaarden zijn te vinden op de website van Monki. Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Frankrijk, Finland, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk zijn de landen waarvoor dit type korting wordt aangeboden. 
  • Als je tussen de 16 en 26 jaar oud bent, krijg je een kortingsbon van 10% op de website Youhdiscount.com om te gebruiken bij Monki. 
  • U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om een Monki-kortingscode van 10% te ontvangen bij uw eerste aankoop. 

Al deze kortingen zijn beschikbaar op de Monki-website voor registratie. Daarnaast kunt u specifieke actieve kortingsbonnen vinden om korting te geven op de totale aankoop. Het is soms erg handig om extensies in de internetbrowser te gebruiken om Monki-kortingscodes te detecteren die soms niet op internet worden gepubliceerd. Ik raad het gebruik van Honey aan dat u op de hoogte stelt wanneer u gaat betalen of er kortingen zijn of niet, en deze rechtstreeks op u zal toepassen. U kunt zich inschrijven via de volgende link. 

Daarnaast worden de kledingstukken en accessoires van dit merk niet alleen op de eigen website verkocht. Je vindt ze bij Zalando, Asos en AboutYou. Deze bedrijven bieden vaak veel promotionele kortingen. 

Aan de andere kant zijn er meestal twee keer per jaar Monki-verkopen. De winters zijn in december, januari en februari en de zomers in juni, juli en augustus. Het is vermeldenswaard dat er na de verkoop meestal Mid Season-acties zijn om de laatste voorraad van het vorige seizoen te verwijderen. En laten we Black Friday en Cyber Monday niet vergeten. 

 

Monki Duurzaamheid

 

Monki is een merk dat opvalt door zijn toewijding aan duurzaamheid en sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Het merk werkt samen met verschillende organisaties en projecten om duurzaamheid in de hele toeleveringsketen te promoten en de impact op het milieu te verminderen. 

Een van Monki's benaderingen van duurzaamheid is het gebruik van duurzame en gerecyclede stoffen in haar kleding en accessoires. Het merk gebruikt verschillende soorten duurzame stoffen, zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en tencel, die milieuvriendelijker zijn en minder impact hebben op de planeet. Daarnaast promoot Monki ook het recyclen van stoffen en gebruikt het gerecyclede stoffen in sommige van zijn kleding en accessoires. 

Het zet zich ook sterk in voor transparantie en traceerbaarheid in zijn toeleveringsketen en werkt eraan om ervoor te zorgen dat zijn leveranciers voldoen aan hoge ethische en milieunormen. Het merk heeft ook verschillende duurzaamheidsinitiatieven geïmplementeerd in zijn winkels en kantoren, zoals het gebruik van hernieuwbare energie en de bevordering van recycling en hergebruik.