& Other Stories: urban modemärke för kvinnor

& Other Stories är ett dammodemärke som tillhör den svenska koncernen H&M, som grundades 2010 i Stockholm. Varumärket skapades som en del av H&M:s diversifieringsprojekt och med syftet att erbjuda högkvalitativa kläder, skor och accessoarer till överkomliga priser. & Other Stories är inspirerad av berättelser om kvinnor runt om i världen, och erbjuder ett brett utbud av stilar och designs för att möta behoven hos olika typer av kvinnor. 

Varumärket har expanderat snabbt sedan starten och har för närvarande mer än 60 butiker världen över, samt en onlinenärvaro. & Other Stories har hyllats för sitt fokus på hållbarhet och har vidtagit åtgärder för att minska sin miljöpåverkan, såsom att använda hållbara material och minska vatten- och energianvändningen i sin produktionsprocess. 


Frakt och returer i & Other Stories

 

Den erbjuder flera leveransalternativ baserat på din plats. Detta företag skickar till Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien. Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Norge, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien och Storbritannien. På dess hemsida kan du kontrollera fraktalternativ, fraktkostnader och leveranstider beroende på vilket land du befinner dig i. När du har lagt din beställning kommer en leveransbekräftelse via e-post att skickas till dig med en spårningslänk. 

För att få gratis frakt måste du lägga en minimibeställning som varierar beroende på i vilket land du befinner dig. Som standard (även om du måste kontrollera ditt land i webblistan) måste du göra en minsta beställning på €90/ £80/ CHF 150/ NOK 900/ DKK 600. 

Angående returer har du 30 dagar på dig att returnera det du inte gillar eller inte gillar. För att göra detta måste föremålen vara rena, oanvända och med etiketterna. Returer är alltid gratis. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningssätt inom 14 dagar efter produkternas ankomst till & Other Stories lager. 

Det finns restriktioner för att returnera farliga föremål (vissa kosmetika som nagellack, vissa parfymer, nagellackborttagare, aerosolprodukter). När en beställning med någon av dessa artiklar levereras till dig har den ett klistermärke som anger att det är farliga varor. När du returnerar den kan du använda samma kartong eller förpackning med detta klistermärke för att göra returen. Om du vill använda en annan låda måste du skriva ut denna dekal. 

 

Rabatter och rea på & Other Stories

 

Du har två alternativ för att få rabatt & Other Stories på ditt köp: 

  • Om du är student får du 10% rabatt. Villkoren finns på & Other Stories hemsida. 
  • Om inte kan du prenumerera på nyhetsbrevet för att få en på 10% rabattkod & Other Stories vid ditt första köp. 
  • För återvinning ger de dig 10% rabatt på ett köp om du tar med dig en påse med kläder som du inte längre vill ha eller slits från något märke, eller med tomma skönhetsbehållare. 

Alla dessa rabatter är tillgängliga på & Other Stories-webbplatsen för att registrera dig. Dessutom kan du hitta specifika aktiva kuponger för att rabattera det totala köpet. Det är mycket användbart att ibland använda tillägg i webbläsaren för att hjälpa dig att upptäcka & Other Stories rabattkoder som ibland inte publiceras på webben. Jag rekommenderar användningen av Honey som kommer att meddela dig när du går för att betala om det finns rabatter eller inte, och kommer att tillämpa dem direkt till dig. Du kan registrera dig på följande länk. 

Dessutom säljs plaggen och accessoarerna från detta märke inte bara på den egna hemsidan. Du hittar dem på Zalando. Detta företag erbjuder vanligtvis många kampanjrabatter. 

Å andra sidan, två gånger om året brukar det vara försäljning på Weekday. Vintern är i december, januari och februari och sommaren i juni, juli och augusti. Det är värt att nämna att efter försäljningen brukar det finnas Mid Season-kampanjer för att ta bort det sista lagret från föregående säsong. Och låt oss inte glömma Black Friday och Cyber Monday. 

 

Hållbarhet i & andra berättelser

 

Hållbarhet är en viktig del av & Other Stories filosofi och strategi, och varumärket är engagerat i att arbeta för att minska sin miljöpåverkan och främja social rättvisa i alla stadier av sin leverantörskedja. 

Några av & Other Stories hållbarhetsinitiativ inkluderar: 

  • Engagemang för klimatförändringar: & Other Stories har åtagit sig att uppnå koldioxidneutralitet i all sin verksamhet och produkter till 2030. För att uppnå detta arbetar varumärket med att minska utsläppen av växthusgaser i sina fabriker och butiker, och investerar i förnybar energi och biologisk mångfald bevarandeprojekt. 
  • Etiskt och rättvist arbete: & Other Stories arbetar med leverantörer som följer etiska och arbetsrättsliga standarder och har implementerat ett övervakningsprogram för att säkerställa att dessa standarder uppfylls. Varumärket har också genomfört initiativ för att främja jämställdhet och mångfald i sina fabriker och kontor. 
  • Ansvarsfull resursanvändning: & Other Stories arbetar med att minska användningen av vatten och energi i sin verksamhet, och med en ansvarsfull användning av material och naturresurser i produktionen av sina produkter. Varumärket driver också på användningen av återvunnet och hållbart material i sina produkter. 
  • Hållbar produktutveckling: & Other Stories arbetar med att utveckla hållbara, hållbara produkter och främja reparation och återanvändning genom initiativ som sitt skoreparationsprogram. Varumärket erbjuder också alternativ för uthyrning och begagnade köp via sin onlineplattform "Second Hand Stories".