Sådan får du rabat hos Uniqlo til dine køb

Uniqlo er et Japan-baseret tøj- og tilbehørsmærke, der har ekspanderet internationalt med butikker over hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 1949 af Tadashi Yanai og har været kendt for at tilbyde moderne og alsidigt tøj, med fokus på design og komfort. Det har ekspanderet globalt og har butikker i forskellige lande i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. 

Uniqlo tilbyder en bred vifte af tøj til mænd, kvinder og børn, herunder skjorter, T-shirts, bukser, jakker, trøjer og frakker. Den har også et bredt udvalg af tilbehør, såsom sokker, kasketter og tasker. Derudover har brandet samarbejdet med anerkendte designere og kunstnere for at lancere begrænsede kollektioner af tøj og tilbehør. 

Uniqlo er blevet kendt for sit fokus på kvaliteten og holdbarheden af sine produkter og har vedtaget bæredygtig praksis i produktionen af sit tøj. For eksempel har det implementeret energi- og vandbesparende teknologier på sine fabrikker og har vedtaget ressourcebevarelsespraksis. 

Udover sine fysiske butikker har Uniqlo også en online tilstedeværelse på sin hjemmeside, hvor der kan foretages online køb. Den har også en tilstedeværelse på sociale netværk som Facebook, Instagram og Twitter, hvor den deler nyheder og opdateringer om sine produkter og særlige begivenheder. 


Sådan får du rabatter hos Uniqlo

 

Du kan anvende Uniqlo rabatkode på din ordre for at få rabat. Rabatter kan være fra gratis fragt til en reduktion i prisen på produktet. Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i ordresummen, når der er et minimumskøbsbeløb for at opnå rabatten. 

Nogle af måderne du kan få rabatkuponer på hos Uniqlo er som følger: 

  • Abonner på Uniqlo nyhedsbrev: Du vil modtage opdateringer om de seneste trends, særlige tilbud og eksklusive rabatter. Når du abonnerer, modtager du en e-mail med en rabatkode på €10 på køb svarende til eller større end €70 foretaget på nettet (forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet). Den er gyldig i op til 30 dage fra modtagelsen af mailen. Rabatkoden skal indtastes i Min taske sektionen. Gælder ikke for Marimekko- eller KAWS-kollektionen. 
  • Ved at downloade Uniqlo-appen enten på Google Play eller App Store. Du får en rabatkupon på €5 for køb svarende til eller større end €60 foretaget online. Det skal være dit første køb. Du modtager kuponen i din e-mail inden for de første 24 timer, efter du har downloadet appen og registreret dig. Du skal linke applikationen til din eksisterende konto på hjemmesiden. 
  • Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet vil de på din fødselsdag også give dig rabat på dit køb. 
  • Du kan deltage i arrangementer og kampagner udført af Uniqlo på sociale netværk såvel som på dets hjemmeside. Det er interessant at følge deres sociale netværk for at være opmærksom. På den anden side tilbyder det rabatter og særlige kampagner såsom Black Friday eller Cyber Monday. 
  • Brug internetbrowserudvidelser såsom Honey, der giver dig besked om aktive rabatter, som Uniqlo eller enhver butik, der interesserer dig, har. For at gøre det kan du tilmelde dig på dette link. 
  • Rabatkuponer kan også findes i modepressen og fra deres datterselskaber. 

 

Betingelser for Uniqlo-rabatter

 

  • Hvis du allerede har tilmeldt dig Uniqlo Nyhedsbrevet og afmeldt dig, vil du ikke modtage velkomstkoden, når du tilmelder dig igen. 
  • Rabatkuponen skal påføres på My Bag-siden, inden du betaler for ordren, i feltet Tilføj en rabatkode. Når bestillingen er afgivet, kan den ikke refunderes, hvis du ikke har lagt rabatkuponen. 
  • Hvis du returnerer varer fra en ordre, som du har købt med en rabatkode, vil det returnerede beløb afhænge af minimumsforbruget for at bruge kuponen. Hvis det, du returnerer, er under kuponens minimumsbeløb, vil kuponbeløbet blive trukket fra tilbagebetalingen. Og hvis du ønsker at genbestille med en anden størrelse, vil der ikke blive udstedt endnu en rabatkupon. 
Hvis du stadig har spørgsmål til rabatkoder, kan du kontakte Uniqlo Kundeservice på telefon eller via chatbot (tilgængelig 24 timer).