Sådan fungerer Uniqlo-retur: Få dine penge tilbage

Uniqlo er et Japan-baseret tøj- og tilbehørsmærke, der har ekspanderet internationalt med butikker over hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 1949 af Tadashi Yanai og har været kendt for at tilbyde højkvalitets, enkelt designet tøj til overkommelige priser. 

Uniqlo tilbyder en bred vifte af tøj til mænd, kvinder og børn, herunder skjorter, T-shirts, bukser, jakker, trøjer og frakker. Den har også et bredt udvalg af tilbehør, såsom sokker, kasketter og tasker. Derudover har brandet samarbejdet med anerkendte designere og kunstnere for at lancere begrænsede kollektioner af tøj og tilbehør. 

Uniqlo er blevet kendt for sit fokus på kvaliteten og holdbarheden af sine produkter og har vedtaget bæredygtig praksis i produktionen af sit tøj. For eksempel har det implementeret energi- og vandbesparende teknologier på sine fabrikker og har vedtaget ressourcebevarelsespraksis. 


Betingelser for returnering hos Uniqlo

 

For at foretage en Uniqlo retur af en vare købt online, har du en maksimal periode på 30 kalenderdage efter modtagelse af ordren. Til dette vil du ikke være i stand til at bruge dem, fjern ikke etiketterne og behold dem, da de ikke kan beskadiges, når de returneres, og de skal være i samme stand, som de blev købt. Returnering af undertøj og badetøj, der ikke har den originale emballage, accepteres ikke, medmindre det er defekt.

Du kan kun returnere dem via post, det kan ikke gøres i en fysisk butik. Men hvis du ønsker at lave en ændring, kan du gøre det i fysiske butikker. Du har også 30 kalenderdage fra modtagelse af ordren. Du skal medbringe den eller de varer, du ønsker at returnere, sammen med den faktura, der er inkluderet i forsendelsesbekræftelsen, som bevis på, at ordren er gennemført. Undtagelsen er, at du ikke kan ændre ordrer, der indeholder varer fra Princess Tam Tam eller Comptoirs des Cotonniers varer, fordi det er samlinger, der kun kan findes online. Så du bliver nødt til at returnere den med posten. 

Ændringer kan kun foretages på ordrer, der er betalt med kredit- eller betalingskort. De varer, som du vil foretage ændringen for, skal være lig med eller større end prisen på ordren. 

Når onlineordren er blevet returneret med posten, modtager du tilbagebetalingen inden for de følgende 14 kalenderdage fra den dato, hvor det eller de returnerede produkter er modtaget, med samme betalingsmetode, som du betalte med. Har du betalt fragtomkostninger, returneres de ikke, kun det beløb, som tøjet har kostet. Uniqlo kan også tilbageholde et beløb, hvis de returnerede varer er beskadigede. 

Med hensyn til de anvendte rabatkuponer eller kampagnekoder i dit køb, hvis beløbet for det, du ikke returnerer, er mindre end minimumsudgiften til at anvende koden eller rabatkuponen, vil beløbet for rabatkoden blive trukket fra det samlede beløb, der er gå til refusion 

Hvis du modtager et defekt produkt, skal du udfylde bestillingsformularen med angivelse af, at det er defekt, give alle mulige oplysninger og sende det med posten. De sender dig en e-mail, så snart de undersøger produktet og informerer dig om tilbagebetalingen. I dette tilfælde vil forsendelsesomkostningerne blive returneret samt returneringsomkostningerne. 

Der er returomkostninger, der vil variere afhængigt af det land, hvor du befinder dig. 

Hvis du afgiver en ordre online for at afhente i en fysisk butik, og du ikke kan afhente den inden for 7 dage efter modtagelse af ordren i butikken, vil den blive returneret, og du vil modtage en refusion inden for 14 dage. 

Du kan også returnere mere end én ordre i samme pakke. For dette skal du registrere en enkelt retur for kun at betale ét gebyr. Ved hovedordren skal du udfylde emballagekvitteringen med årsagen, og for de øvrige ordrer, du ønsker at returnere, skal du tilføje en håndskrevet returseddel med ordredata og returnerede varer. 

 

Hvordan Uniqlo returnerer fungerer

 

For at retur online hos Uniqlo af en vare, du har købt, skal du kun gøre det med posten ved at følge nedenstående trin:

  • Få adgang til returportalen på Uniqlo-webstedet. Du skal vælge årsagen til at returnere varen eller varerne. Der genereres et dokument med returlabel og emballagekvittering. 
  • Returetiketten skal sættes på ydersiden af pakken, dække den originale fragtlabel for ikke at skabe problemer, og emballagekvitteringen skal deponeres inde i ordren. Du skal også pakke det tøj, der skal returneres. 
  • Aflever pakken på et posthus. Tjek, at den er scannet korrekt, og bed om bevis for forsendelse for at undgå problemer, hvis ordren går tabt. Du vil være i stand til at spore forsendelsen.