ABOUT YOU: magazinul online de modă care vinde multe mărci

ABOUT YOU este un magazin online de îmbrăcăminte fondat în 2018 în Hamburg, Germania. Oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii, inclusiv îmbrăcăminte casual, îmbrăcăminte pentru rochii, costume de baie, accesorii și pantofi. Magazinul lucrează cu un număr mare de mărci binecunoscute și consacrate, precum și cu noi designeri emergenti pentru a oferi o selecție largă de stiluri și tendințe.

Unul dintre semnele distinctive ale ABOUT YOU este sistemul său de recomandare personalizat pentru a ajuta clienții să găsească îmbrăcăminte și accesorii care se potrivesc cel mai bine stilului și preferințelor lor. Sistemul folosește date despre comportamentul de cumpărare, preferințele de stil și tendințele modei pentru a genera recomandări personalizate pentru fiecare client.

În plus, ABOUT YOUie sau cu o imagine care le place. Acest lucru le permite clienților să găsească haine similare cu cele pe care le văd în revistele de modă sau pe rețelele de socializare, făcând mai ușor să găsească și să cumpere haine online.

Magazinul este, de asemenea, remarcat pentru serviciul său excelent pentru clienți, cu o echipă de asistență pentru clienți foarte bine pregătită, disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri. În plus, oferă o politică de returnare simplă și fără probleme, permițând clienților să facă cumpărături cu încredere știind că pot returna orice articol de care nu sunt complet mulțumiți.

ABOUT YOU are, de asemenea, o prezență puternică în rețelele sociale, cu o mare urmărire pe Instagram și alte platforme. Ei folosesc aceste platforme pentru a partaja fotografii cu produse noi, tendințe de modă și pentru a interacționa cu publicul lor.Cum funcționează returnările în ABOUT YOUPolitica de returnare a ABOUT YOU este foarte flexibilă și ușor de utilizat. Aveți o perioadă de returnare de 100 de zile de la data livrării pentru a returna orice articol de care nu sunteți complet mulțumit și este complet gratuit. Articolele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite, nefolosite și cu toate etichetele și ambalajul original.


Pentru a efectua o retur, trebuie să utilizați eticheta de retur și nota de retur care sunt incluse în comandă. Trebuie să puneți toate articolele în ambalajul original, să includeți nota de retur în interior și să lipiți autocolantul de retur în exterior. Dacă aceste documente sunt deteriorate sau le-ați pierdut, le puteți genera în contul dvs. de client. Apoi, coletul trebuie livrat la un birou de transport care va varia in functie de tara in care te afli.

In ceea ce priveste rambursarea, odata ce coletul de retur a fost primit si verificat ca indeplineste conditiile de returnare, ABOUT YOU va proceda la efectuarea rambursarii in acelasi mijloc de plata folosit la achizitie. Rambursarea se va face în termen de 14 zile lucrătoare.Cum funcționează expedierile în ABOUT YOUABOUT YOU livrează în Belgia, Germania, Elveția, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Austria, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă, Croația, Suedia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Franța, Italia, Portugalia , Grecia și Spania.

În ceea ce privește termenele de livrare, acestea variază în funcție de țara în care vă aflați. De obicei livrarea se face in 1-3 zile lucratoare, maxim 5 zile cu optiunea standard de livrare. Momentan nu au transport expres. Este important de reținut că aceste termene de livrare sunt estimative și pot varia în funcție de factori precum vremea sau problemele logistice sau țara în care plasați comanda.

Există transport gratuit la ABOUT YOU, așa că nu trebuie să faci o sumă minimă de achiziție pentru a nu te costa nimic. Companiile de transport utilizate de ABOUT YOU vor fi diferite în fiecare țară în care își desfășoară activitatea. Se poate întâmpla ca aceștia să facă livrări parțiale ale unei comenzi cu mai multe produse, iar acest lucru se datorează disponibilității articolelor achiziționate, adică dacă ați comandat mai multe articole de îmbrăcăminte și unele dintre ele sunt epuizate, vă vor trimite acelea. care sunt disponibile pentru a le putea avea cât mai curând posibil.

Când plasați comanda, o veți putea urmări. ABOUT YOU oferă clienților un număr de urmărire, astfel încât aceștia să poată monitoriza starea comenzii lor online. Clienții pot primi, de asemenea, actualizări de starea comenzii prin e-mail sau SMS. Se poate întâmpla ca un articol să nu fie disponibil în câteva zile, așa că este posibil să primiți comanda în mai multe livrări pentru a primi articolele cât mai curând posibil.Cum să obții reduceri pentru achizițiile tale la ABOUT YOUExistă mai multe modalități de a obține reduceri pentru achiziții la ABOUT YOU. Unele dintre modalități sunt:

  •     Cupoane de reducere: ABOUT YOU oferă în mod regulat cupoane de reducere care pot fi utilizate în momentul efectuării unei achiziții. Aceste cupoane pot fi găsite pe site-ul ABOUT YOU sau prin rețelele sale de socializare.
  •     Reduceri pentru prima achiziție: ABOUT YOU oferă adesea reduceri speciale pentru clienții care fac prima achiziție la magazinul online. Aceste reduceri pot fi găsite pe pagina de start ABOUT YOU sau în secțiunea „Promoții” a site-ului.
  •     Reduceri sezoniere: ABOUT YOU oferă, de asemenea, reduceri și promoții speciale în perioadele de reduceri, precum Black Friday sau Cyber Monday. Aceste coduri de reducere ABOUT YOU pot fi găsite pe pagina de start sau în secțiunea „Promoții” a site-ului.
  •     Reduceri prin abonarea la newsletter-ul tău: Abonându-se la newsletter-ul ABOUT YOU, clienții pot primi notificări despre reduceri exclusive, promoții și produse noi.
  •     Reduceri pentru urmărirea pe rețelele de socializare: ABOUT YOU oferă și reduceri și promoții exclusive pentru clienții care urmăresc magazinul pe rețelele lor de socializare.
  •     Prin extensii din browserele de internet, precum Honey, în care poți vedea în orice moment reduceri active ABOUT YOU și care nu apar pe site-ul lor.