ABOUT YOU: spletna modna trgovina, ki prodaja številne blagovne znamke

ABOUT YOU je spletna trgovina z oblačili, ustanovljena leta 2018 v Hamburgu v Nemčiji. Ponuja široko paleto oblačil za moške, ženske in otroke, vključno z oblačili za prosti čas, klasičnimi oblačili, kopalkami, dodatki in čevlji. Trgovina sodeluje z velikim številom dobro znanih in uveljavljenih blagovnih znamk ter novih nastajajočih oblikovalcev, da bi ponudila širok izbor slogov in trendov. 

Eden od zaščitnih znakov ABOUT YOU je sistem prilagojenih priporočil, ki strankam pomaga najti oblačila in dodatke, ki najbolj ustrezajo njihovemu slogu in željam. Sistem uporablja podatke o nakupovalnem vedenju, stilskih preferencah in modnih trendih za ustvarjanje prilagojenih priporočil za vsako stranko. 

Poleg tega ABOUT YOU ponuja tudi funkcijo vizualnega iskanja, kjer lahko stranke iščejo oblačila, ki so podobna fotografiji ali podobi, ki jim je všeč. To strankam omogoča, da najdejo oblačila, podobna tistim, ki jih vidijo v modnih revijah ali na družbenih medijih, kar olajša iskanje in nakup oblačil na spletu. 

Trgovina je znana tudi po odlični storitvi za stranke, z visoko usposobljeno ekipo za podporo strankam, ki je na voljo za pomoč pri kakršnih koli vprašanjih ali pomislekih. Poleg tega ponuja politiko vračil brez težav in enostavno, kar strankam omogoča, da samozavestno nakupujejo, saj vedo, da lahko vrnejo kateri koli izdelek, s katerim niso popolnoma zadovoljni. 

ABOUT YOU je tudi močno prisoten v družabnih medijih, z velikim številom sledilcev na Instagramu in drugih platformah. Te platforme uporabljajo za izmenjavo fotografij novih izdelkov, modnih trendov in za interakcijo s svojim občinstvom.


Kako potekajo vračila v ABOUT YOU

 

Politika vračila ABOUT YOU je zelo prilagodljiva in enostavna za uporabo. Za vračilo katerega koli predmeta, s katerim niste popolnoma zadovoljni, imate 100 dni od datuma dostave in je popolnoma brezplačno. Artikle je treba vrniti v enakem stanju, kot so bili prejeti, neuporabljene ter z vsemi originalnimi oznakami in embalažo. 

Za vračilo morate uporabiti nalepko za vračilo in povratnico, ki sta priložena naročilu. Vse izdelke morate zapakirati v originalno embalažo, notri vključiti povratnico in nalepiti nalepko za vračilo zunaj. Če so ti dokumenti poškodovani ali ste jih izgubili, jih lahko ustvarite v svojem računu stranke. Nato je treba paket dostaviti transportnemu uradu, ki se razlikuje glede na državo, v kateri ste. 

Kar zadeva vračilo kupnine, bo ABOUT YOU po prejemu povratnega paketa in preverjenem, da izpolnjuje pogoje za vračilo, nadaljeval z vračilom kupnine z istim plačilnim sredstvom, uporabljenim pri nakupu. Vračilo bo izvedeno v 14 delovnih dneh. 

 

Kako delujejo pošiljke v ABOUT YOU


ABOUT YOU pošilja v Belgijo, Nemčijo, Švico, Estonijo, Madžarsko, Latvijo, Litvo, Nizozemsko, Avstrijo, Poljsko, Romunijo, Slovaško, Slovenijo, Češko, Hrvaško, Švedsko, Dansko, Finsko, Irsko, Francijo, Italijo, Portugalsko, Grčija in Španija. 

Dostavni roki se razlikujejo glede na državo, v kateri ste. Običajno je dostava opravljena v 1-3 delovnih dneh, največ 5 dni s standardno možnostjo pošiljanja. Trenutno nimajo ekspresne dostave. Pomembno je upoštevati, da so ti časi dostave okvirni in se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so vreme ali logistične težave, ali državo, v kateri oddate naročilo. 

Pri ABOUT YOU je na voljo brezplačna dostava, zato vam ni treba opraviti minimalnega zneska nakupa, da vas ne stane nič. Prevozna podjetja, ki jih uporablja ABOUT YOU, bodo drugačna v vsaki državi, v kateri deluje. Lahko se zgodi, da opravijo delno dostavo naročila z več izdelki, in to zaradi dobavljivosti kupljenih artiklov, torej če ste naročili več oblačil in jih nekaj ni na zalogi, vam jih pošljejo. ki so na voljo, da jih boste imeli čim prej. 

Ko oddate naročilo, mu boste lahko sledili. ABOUT YOU strankam zagotovi sledilno številko, da lahko spremljajo stanje svojega naročila na spletu. Stranke lahko prejemajo posodobitve statusa naročila tudi po e-pošti ali SMS-u. Lahko se zgodi, da artikel ni dobavljiv v nekaj dneh, zato se lahko zgodi, da boste naročilo prejeli v več dostavah, da bi artikle prejeli čim prej. 

 

Kako do popustov za nakupe pri ABOUT YOU

 

Obstaja več načinov za pridobitev popustov za nakupe pri ABOUT YOU. Nekateri načini so: 

  • Kuponi za popust: ABOUT YOU redno ponuja kupone za popust, ki jih lahko uporabite ob nakupu. Te kupone lahko najdete na spletnem mestu ABOUT YOU ali prek družbenih omrežij. 
  • Popusti ob prvem nakupu: ABOUT YOU strankam, ki opravijo svoj prvi nakup v spletni trgovini, pogosto ponuja posebne popuste. Te popuste lahko najdete na domači strani ABOUT YOU ali v razdelku »Promocije« na spletnem mestu. 
  • Sezonski popusti: ABOUT YOU ponuja tudi popuste in posebne promocije med prodajnimi sezonami, kot sta črni petek ali kiber ponedeljek. Te kode za popust ABOUT YOU lahko najdete na domači strani ali v razdelku »Promocije« na spletnem mestu. 
  • Popusti ob prijavi na glasilo: S prijavo na glasilo ABOUT YOU lahko kupci prejemajo obvestila o ekskluzivnih popustih, akcijah in novih izdelkih. 
  • Popusti za spremljanje na družbenih omrežjih: ABOUT YOU ponuja tudi ekskluzivne popuste in promocije za stranke, ki spremljajo trgovino na svojih družbenih omrežjih. 
  • Prek razširitev v internetnih brskalnikih, kot je Honey, v katerih lahko ves čas vidite aktivne popuste ABOUT YOU in ki se ne pojavljajo na njihovi spletni strani.