Mango: stijl en kwaliteit. Hoe u kortingen krijgt

Mango is een Spaans modebedrijf dat in 1984 is opgericht door de broers Isak Andic en Nahman Andic. Het bedrijf begon als een kleine kledingwinkel in Barcelona en is uitgegroeid tot een wereldwijd merk met meer dan 2.200 winkels in 110 landen. Het is online actief in meer dan 100 landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Rusland, de Verenigde Staten en China.

Mango biedt een breed scala aan kleding en accessoires voor mannen, vrouwen, tieners, kinderen en het huis. Het merk richt zich op moderne en tijdloze ontwerpen met een urban twist. De collecties omvatten over het algemeen kleding, schoenen en accessoires. De kledinglijn voor tieners heet "Teen", de kinderlijn heet "Kids" en de homelijn heet "Home".

In de damesafdeling , vind je naast merken als Intimissimi en Rituals ook de plus size. Daarnaast lanceert het merk ook speciale collecties en samenwerkingen met ontwerpers en beroemdheden.

Op het gebied van duurzaamheid heeft Mango een reeks maatregelen genomen om de impact op het milieu te minimaliseren. Het bedrijf heeft een "duurzame mode"-beleid ingevoerd en heeft een kledinglijn gelanceerd genaamd "Committed" die is gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast heeft Mango gekozen voor een cyclische benadering van zijn toeleveringsketen, waarbij het probeert afval te verminderen en het gebruik van hulpbronnen te maximaliseren.

Hoe zendingen werken in Mango

Mango biedt internationale zendingen aan, die worden afgehandeld door een externe koeriersdienst. Levertijden variëren afhankelijk van het land van bestemming en de gekozen verzendmethode. Over het algemeen duurt verzending binnen Spanje tussen de 2 en 5 werkdagen en internationale zendingen tussen de 3 en 10 werkdagen.

Klanten kunnen bij het bestellen kiezen uit verschillende verzendmethoden online, inclusief standaardverzending, expresverzending en verzending naar een Mango-winkel. De verzendkosten variëren afhankelijk van de methode en het land van bestemming.

Verzending is gratis in Mango voor bestellingen van meer dan € 30 in Spanje en vanaf €50 voor andere landen. Express verzending heeft extra kosten en garandeert levering van de bestelling in een kortere levertijd. Verzending naar een Mango-winkel is gratis en stelt klanten in staat om hun bestelling op te halen in de geselecteerde Mango-winkel.

Klanten kunnen de status van hun bestelling en de online tracking volgen informatie via een trackinglink die per e-mail wordt verstrekt na het plaatsen van een bestelling.


Hoe restituties werken in Mango

Met het retourbeleid van Mango kunnen klanten producten die in de online winkel of in een fysieke winkel zijn gekocht binnen 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van de bestelling retourneren. Er zijn periodes van het jaar waarin deze terugkeertijd kan worden verlengd. De producten moeten in perfecte staat zijn en in hun originele verpakking, met labels en factuur. Sommige artikelen kunnen om hygiënische redenen niet worden geruild of geretourneerd: maskers, gels, toiletartikelen, lingerie, ondergoed en oorbellen. Geuren, kaarsen en andere cosmetica moeten worden geretourneerd in de originele, verzegelde verpakking.

Het is belangrijk op te merken dat sommige producten een ander retourbeleid kunnen hebben, zoals promotionele producten of gepersonaliseerde producten. Gepersonaliseerde of gearrangeerde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd omdat ze exclusief voor jou zijn gemaakt en niet opnieuw kunnen worden aangeboden.

Je kunt op het web gekochte producten op drie manieren retourneren: naar een fysieke Mango-winkel gaan met het artikel en het retourformulier; het pakket met daarin de kledingstukken die je wilt retourneren of ruilen, plus het retourformulier, terugbrengen naar een afleverpunt en het retourlabel buiten de bestelling plakken; of ophalen bij u thuis, de procedure is dezelfde als de vorige maar zonder de sticker te plakken. Al deze soorten retourzendingen zijn gratis.

Zodra Mango uw retourzending heeft ontvangen in haar faciliteiten, zal het overgaan tot terugbetaling van het volledige bedrag van het geretourneerde product. U ontvangt het binnen een periode van 3 tot 12 werkdagen, afhankelijk van uw financiële instelling. In het geval van retouren in fysieke winkels wordt het volledige bedrag van het geretourneerde product terugbetaald in de oorspronkelijke vorm van betaling.

Kortingen krijgen op Mango

Er zijn er verschillende manieren om kortingen te krijgen bij Mango. Enkele van de meest gebruikelijke manieren zijn:

  1. Abonneren op de Mango-nieuwsbrief: abonnees van de Mango-nieuwsbrief ontvangen exclusieve aanbiedingen en kortingscodes per e-mail.

  2. Promotiecodes gebruiken: Mango biedt regelmatig promotiecodes aan die online kunnen worden gebruikt bij het plaatsen van een bestelling om korting te krijgen. Deze codes zijn meestal beschikbaar op de homepage van de online winkel van Mango of op couponwebsites.

  3. Deelnemen aan promotie-evenementen: Mango biedt vaak kortingen en promoties aan. Specials op evenementen zoals Black Friday, Cyber Maandag, Kerstmis en andere belangrijke data.

  4. Gebruik Mango Likes you-loyaliteitskaarten: Mango biedt dit loyaliteitsprogramma aan voor haar vaste klanten waar punten kunnen worden verzameld voor aankopen en ingewisseld voor kortingen. voor elke bestede euro ontvang je 10 Likes you. Likes You kan worden ingewisseld voor kortingen in de fysieke winkel en in de online winkel, voor ervaringen of voor donaties aan solidariteitsprojecten.

  5. Gebruik internetbrowserextensies: daar zijn extensies die kunnen worden toegevoegd aan internetbrowsers waarmee u kunt zoeken naar kortingsbonnen en Mango-kortingscodes die actief zijn maar niet in de online winkel verschijnen. Een voorbeeld is Honey.

Het is belangrijk Houd er rekening mee dat kortingen en promoties kunnen variëren afhankelijk van het land en de winkel, dus het wordt aanbevolen om de officiële Mango-website te raadplegen of in fysieke winkels om bijgewerkte informatie te vragen.