La Redoute: voor het hele gezin en voor thuis. Hoe u kortingen krijgt

La Redoute is een Frans kleding- en woondecoratiebedrijf met meer dan 200 jaar geschiedenis. La Redoute, opgericht in 1837 als stoffenwinkel, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende modemerken in Frankrijk en Europa.
 
Het bedrijf begon in 1875 met de verkoop van kleding via catalogi en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de mode- en sector. La Redoute is online actief in meer dan 30 landen, waaronder Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland en Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf een netwerk van fysieke winkels in Frankrijk en andere Europese landen. align: rechtvaardigen;">
La Redoute zet zich in voor ecologische en sociale duurzaamheid. Ze hebben een reeks maatregelen geïmplementeerd om hun impact op het milieu te verminderen, zoals het promoten van tweedehands kleding en het toepassen van duurzame praktijken bij de fabricage van hun producten. Ze hebben ook gewerkt aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in hun fabrieken en het bevorderen van diversiteit en inclusie in hun bedrijven.
 
La Redoute biedt een grote verscheidenheid aan producten, onderverdeeld in verschillende afdelingen: Kleding, Schoeisel, Accessoires voor zowel dames als heren , Babykleding, Kinderkleding, Tienerkleding, Sportkleding, Huis, Decoratie, Tuin en Outlet. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere exclusieve collecties, zoals de Franse designerkledinglijn "Mademoiselle R", die zich kenmerkt door gericht te zijn op een jong en modern publiek, evenals een herenkledinglijn "La Redoute Homme" en een kledinglijn lijn voor zwangere vrouwen "La Redoute Maternité".

Hoe retourneren werkt bij La Redoute

 
La Redoute's retourbeleid stelt klanten in staat om producten die op haar website zijn gekocht binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling terug te sturen. Producten moeten in perfecte staat zijn, ongebruikt, met hun originele label en verpakking.
U kunt kiezen voor een terugbetaling of een uitwisseling van maat of kleur. In geval van een retourzending moet u de online retourprocedure volgen: verpak de artikelen die u wilt retourneren, print het retouretiket op de website van La Redoute en vul het in, stop de artikelen en het retourformulier in de doos en plak de sticker op de verpakking.
 
Als wat u terugstuurt minder dan 30 kg weegt, kunt u het terugsturen via een transportkantoor, op uw eigen adres of met uw eigen middelen verzenden. Als het meer dan 30 kg is, zoals meubels, halen ze het bij je thuis op.

Zodra de retourzending van uw bestelling in de magazijnen is aangekomen en de status van de artikelen is geverifieerd, wordt de terugbetaling uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel dat voor de aankoop is gebruikt. Er zit naar schatting ongeveer 15 dagen tussen de retourzending en de terugbetaling. Als je een defect of verkeerd product hebt ontvangen, moet je dit binnen de eerste 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van de bestelling melden.


Hoe verzendingen werken bij La Redoute

 
La Redoute biedt een flexibel verzendsysteem waarmee klanten om te kiezen hoe ze hun bestellingen willen ontvangen. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestellingen thuis te ontvangen, in een afhaalpunt of in een fysieke La Redoute-winkel als die in de buurt beschikbaar is.
 
Levertijden variëren afhankelijk van de verzendmethode en waar de verzending op bestelling wordt gedaan. Bestellingen die naar je huis worden verzonden, komen meestal binnen ongeveer 3-5 werkdagen aan, terwijl bestellingen die naar een afhaalpunt of fysieke winkel worden verzonden, meestal binnen 2-3 werkdagen aankomen.
 
Wat betreft de verzendkosten, deze variëren ook afhankelijk van de verzending werkwijze en locatie van de klant. Thuisbezorging heeft meestal een vaste kost. Er zijn gratis verzendingskosten bij La Redoute voor bestellingen boven een bepaald bedrag, dat is ongeveer €30. Verzendingen naar afhaalpunten of fysieke winkels zijn over het algemeen gratis. La Redoute biedt ook de optie voor afhalen in de winkel, waarbij klanten hun bestelling zonder extra kosten kunnen ophalen in een fysieke winkel van La Redoute. Als u een bestelling plaatst van meer dan 30 kg, worden de verzendkosten berekend in de bestelling.


Kortingen krijgen bij La Redoute


Er zijn verschillende manieren om kortingen te krijgen bij La Redoute:
  • Abonneer u op de nieuwsbrief: Door u Redoute nieuwsbrief Redoute, klanten ontvangen informatie over de laatste aanbiedingen, acties en exclusieve kortingen. Ze bieden meestal een korting van € 10 op uw eerste aankoop.
  • Gebruik kortingsbonnen: La Redoute biedt kortingsbonnen aan op haar website of via haar sociale netwerken. Deze coupons kunnen worden gebruikt op het moment van betaling.
  • Neem deel aan speciale promoties: La Redoute biedt speciale promoties aan op verschillende momenten van het jaar, zoals Black Friday, Cyber Monday en Moederdag. Tijdens deze promoties kunnen klanten extra kortingen krijgen op hun aankopen.
  • Ledenvoordelen: La Redoute heeft een loyaliteitsprogramma genaamd "La Redoute Moi" waar klanten exclusieve kortingen, toegang tot privéverkoop en andere exclusieve voordelen kunnen krijgen .
  • Gebruik internetbrowserextensies: er zijn internetbrowserextensies die u kunnen vertellen dat La Redoute-kortingscodes actief zijn, maar ze verschijnen niet op internet. Ik raad Honey aan.
  • Controleer de verkoop- en verkoopsecties: La Redoute heeft een speciale verkoop- en verkoopsectie waar klanten producten kunnen vinden met aanzienlijke kortingen.