Mango Outlet: dobra prilika za modno odijevanje za malo novca

 Mango Outlet je trgovina modne odjeće i dodataka koja nudi odjeću španjolskog brenda Mango po sniženim cijenama. Trgovina nudi veliki izbor ženske, muške i dječje odjeće, uključujući odjeću, obuću i dodatke. Unutar ženskog odjela nalazi se Violet dio koji odgovara velikim ženskim veličinama koje su od M ili L ili od 46 ili 48 ovisno o komadu.

Riječ je o brendu poznatom po svježem i aktualnom stilu, te predanosti kvaliteti i dizajnu. Osnovan 1984., brend je izrastao u jedan od vodećih modnih brendova u Europi i svijetu. Sa svojim fokusom na žensku modu, Mango je razvio širok izbor odjevnih predmeta kako bi zadovoljio potrebe svih žena.

Idealan je izbor za one koji traže kvalitetnu modnu odjeću po pristupačnim cijenama. Nudi veliki izbor odjevnih predmeta iz prošlih sezona po sniženim cijenama. To znači da možete pronaći neke od najnovijih trendova marke po vrlo pristupačnim cijenama. Od casual odjeće do noćne odjeće, preko odjeće za posao i slobodno vrijeme. Osim toga, možete kupiti i dodatke kao što su torbe, remenje, šalovi, između ostalog. Što se tiče cipela, Mango Outlet nudi veliki izbor stilova, od tenisica do štikli.

Što se tiče fizičke trgovine, Mango Outlet ima trgovine u nekoliko zemalja u Europi, Aziji, Latinskoj Americi, između ostalih. Te se trgovine obično nalaze u trgovačkim centrima i nude prijateljsko i ugodno okruženje za kupce u kojima mogu pregledavati i kupovati u slobodno vrijeme. Osim toga, također ima opciju online kupnje, gdje možete pronaći iste ponude i popuste kao u fizičkim trgovinama, ali uz pogodnost kupnje s bilo kojeg mjesta.

 

Kako funkcioniraju povrati u Mango OutletuMango Outlet, kao i većina trgovina odjećom, ima politiku povrata u kojoj kupci mogu vratiti ili zamijeniti proizvode kupljene u trgovini u određenom roku.

Ovisno o zemlji u kojoj se nalazite, rokovi povrata će se razlikovati, ali općenito za povrate u Mango Outlet imate 30 dana od datuma primitka proizvoda da vratite ili zamijenite proizvode kupljene od strane transportne tvrtke ili u fizička trgovina.ako imate ogradu U nekim se razdobljima u godini to razdoblje produljuje, poput Božića.

No, važno je uzeti u obzir da se proizvodi moraju vratiti u besprijekornom stanju, sa svim originalnim etiketama i pakiranjima, ne smiju biti korišteni te da se iz higijenskih razloga ne prihvaća zamjena ili povrat naušnica.

Dobit ćete povrat iznosa plaćenog za vraćeni proizvod u roku od najviše 12 dana nakon provjere statusa artikala, koji će se razlikovati ovisno o zemlji u kojoj se nalazite i banci. U slučaju da vraćeni proizvodi ne udovoljavaju ovim zahtjevima, Mango Outlet zadržava pravo odbiti povrat ili zamjenu.

Što se tiče postupka povrata, proizvode možete vratiti u bilo kojoj fizičkoj prodavaonici Mango Outlet (besplatan povrat) ili putem kurirske službe, pod uvjetom da su ispunjeni gore navedeni uvjeti. Važno je sačuvati dokaz o kupnji ili broj narudžbe kako biste olakšali postupak povrata.

U potonjem slučaju, morate platiti iznos za pošiljku da biste je vratili, što ovisi o zemlji u kojoj živite kao io prijevozničkoj tvrtki koju ćete koristiti. Ovaj iznos se ne vraća. Artikle koje ćete vratiti ili promijeniti morate zapakirati u originalnu ambalažu i ispuniti dostavnicu ako želite promijeniti ili vratiti. Naljepnica mora biti postavljena izvan pakiranja kako bi stigla do Mango skladišta (uključena je u narudžbu). Ako želite samo promjenu, a veličina nije dostupna, iznos će vam biti plaćen.

Ako primite artikal s nedostatkom ili drugačiji od onog kupljenog, oni će vam nadoknaditi navedene artikle i troškove dostave čim ih prime u njihova skladišta.

 

Kako funkcioniraju pošiljke u Mango OutletMango Outlet nudi međunarodnu dostavu, kupci mogu kupovati online i dobiti svoje narudžbe na adresu po vlastitom izboru.

Što se tiče troškova dostave, oni mogu varirati ovisno o zemlji odredišta i iznosu narudžbe. Troškovi dostave obično su oko 3,95 €, ali postoji i besplatna dostava u Mango Outlet za narudžbe veće od minimalne kupnje koja je obično između 30 € ili 40 €.

Vrijeme isporuke također može varirati ovisno o zemlji odredišta, dostupnosti proizvoda i vremenu obrade narudžbe. Općenito, vrijeme isporuke je između 2 i 5 radnih dana. Dvije opcije dostave su na vašu adresu i na mjesto preuzimanja.

Nakon što je narudžba otpremljena, kupci će dobiti broj za praćenje kako bi pratili svoju narudžbu. To će im omogućiti da prate napredak pošiljke i znaju očekivani datum isporuke.Kako ostvariti popuste za Mango OutletPostoji nekoliko načina za ostvarivanje Mango Outlet popusta:

  •      Prijavite se za bilten trgovine: Mango Outlet često šalje ekskluzivne ponude i popuste svojim pretplatnicima na bilten.
  •      Pratite Mango Outlet na društvenim mrežama: trgovina često dijeli ekskluzivne ponude i popuste putem svojih profila na društvenim mrežama.
  •      Iskoristite promocije i posebne ponude: Mango Outlet često ima promocije i posebne ponude u određeno doba godine, kao što su Crni petak ili Cyber Monday.
  •      Korištenje kupona za popust: Kuponi za popust za Mango Outlet mogu se ponekad pronaći na web stranicama s kuponima ili u novinama.
  •      Korištenje kartica vjernosti: Ako ste član Mango Outlet kartice vjernosti, možete ostvariti popuste i ekskluzivne ponude.
  •      Koristite proširenja internetskog preglednika: Mnogo puta postoje kuponi za popust u Mango Outletu koji nisu prikazani na webu, ali su aktivni i možete ih iskoristiti kako biste uštedjeli novac. U Honey možete provjeriti ima li popusta.


Važno je napomenuti da se ove ponude i popusti mogu razlikovati i mijenjati tijekom vremena, stoga je preporučljivo redovito pregledavati dostupne opcije. Mnogo puta, posebno na kraju sniženja, možete pronaći Mango Outlet kodove za popust ovisno o broju artikala koje kupite (npr. ako kupite dva artikla imate 10% popusta, a ako kupite tri ili više , 15%).