Mango: stil și calitate. Cum să obțineți reduceri

Mango este o companie spaniolă de modă care a fost fondată în 1984 de frații Isak Andic și Nahman Andic. Compania a început ca un mic magazin de îmbrăcăminte în Barcelona și a crescut pentru a deveni un brand global, cu peste 2.200 de magazine în 110 țări. Funcționează online în peste 100 de țări, inclusiv Spania, Franța, Germania, Regatul Unit, Italia, Rusia, Statele Unite și China.

Mango oferă o mare varietate de îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei, adolescenți, copii și casă. Brandul se concentrează pe modele moderne și atemporale, cu o notă urbană. Colecțiile includ în general îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Linia de îmbrăcăminte pentru adolescenți se numește „Teen”, linia pentru copii se numește „Kids” iar linia de acasă se numește „Home”.

În secțiunea pentru femei. , pe lângă vânzarea mărcilor precum Intimissimi și Rituals, îl puteți găsi pe mărimea plus. În plus, brandul lansează și colecții speciale și colaborări cu designeri și vedete.

În ceea ce privește sustenabilitatea, Mango a adoptat o serie de măsuri pentru a-și minimiza impactul asupra mediului. Compania a implementat o politică de „modă sustenabilă” și a lansat o linie de îmbrăcăminte numită „Committed”, care este realizată din materiale durabile. În plus, Mango a adoptat o abordare ciclică a lanțului său de aprovizionare, în care încearcă să reducă risipa și să maximizeze utilizarea resurselor.

Cum funcționează transporturile în Mango

Mango ofera expedieri internationale, care sunt gestionate de un serviciu de curierat extern. Timpul de livrare variază în funcție de țara de destinație și metoda de expediere selectată. În general, transporturile în Spania durează între 2 și 5 zile lucrătoare, iar expedițiile internaționale durează între 3 și 10 zile lucrătoare.

Clienții pot alege între mai multe metode de expediere atunci când comandă online, inclusiv livrare standard, expediere expres și expediere către un magazin Mango. Costul transportului variază în funcție de metoda și țara de destinație.

Livrarea este gratuită în Mango pentru comenzile de peste 30 EUR în Spania și de la 50 € pentru alte țări. Livrarea rapidă are un cost suplimentar și garantează livrarea comenzii într-un timp de livrare mai scurt. Livrarea către un magazin Mango este gratuită și permite clienților să-și ridice comanda de la magazinul Mango selectat.

Clienții pot urmări starea comenzii și urmărirea online. informații printr-un link de urmărire furnizat prin e-mail după plasarea unei comenzi.


Cum funcționează rambursările în Mango

Politica de retur Mango permite clienților să returneze produsele achiziționate în magazinul online sau într-un magazin fizic în termen de 30 de zile de la data primirii comenzii. Există perioade ale anului în care acest timp de întoarcere poate fi mărit. Produsele trebuie sa fie in perfecta stare si in ambalajul original, cu etichete si factura. Unele articole nu pot fi schimbate sau returnate din motive de igienă: măști, geluri, articole de toaletă, lenjerie, lenjerie intimă și cercei. Parfumurile, lumânările și alte produse cosmetice trebuie returnate în ambalajul original sigilat.

Este important de reținut că unele produse pot avea politici de returnare diferite, cum ar fi produsele promoționale sau produsele personalizate. Articolele personalizate sau aranjate nu pot fi schimbate sau returnate deoarece sunt realizate exclusiv pentru dvs. și nu pot fi republicate.

Puteți returna produsele achiziționate de pe web în trei moduri: mergând la un magazin fizic Mango cu articolul și formularul de retur; returnarea coletului cu articolele de îmbrăcăminte pe care doriți să le returnați sau schimbați în interior, plus formularul de retur, la un punct de livrare, și punerea etichetei de retur în afara comenzii; sau colectare la tine acasa, procedura fiind aceeasi cu cea precedenta dar fara a lipi autocolantul. Toate aceste tipuri de retururi sunt gratuite.

Odată ce Mango a primit returnarea dvs. la unitățile sale, va proceda la rambursarea întregii sume a produsului returnat. Îl vei primi într-o perioadă cuprinsă între 3 și 12 zile lucrătoare, în funcție de instituția ta financiară. În cazul retururilor în magazinele fizice, se va rambursa întreaga sumă a produsului returnat în forma inițială de plată.

Cum să obțineți reduceri la Mango

Există mai multe modalități de a obține reduceri la Mango. Unele dintre cele mai comune moduri sunt:

  1. Abonați-vă la buletinul informativ Mango: abonații la buletinul informativ Mango primesc oferte exclusive și coduri de reducere prin e-mail.

  2. Utilizarea codurilor promoționale: Mango oferă în mod regulat coduri promoționale care pot fi utilizate online atunci când plasați o comandă pentru a obține o reducere. Aceste coduri sunt de obicei disponibile pe pagina principală a magazinului online Mango sau pe site-urile web cu cupoane.

  3. Participă la evenimente promoționale: Mango oferă adesea reduceri și promoții Speciale la evenimente precum Black Friday, Cyber Luni, Crăciun și alte date importante.

  4. Folosiți carduri de fidelitate Mango Likes you: Mango oferă acest program de fidelitate pentru clienții săi frecvenți în care punctele pot fi acumulate pentru achiziții și schimbate pentru reduceri. pentru fiecare euro cheltuit primești 10 Like-uri. Like-uri Puteți fi schimbate pentru reduceri în magazinul fizic și în magazinul online, pentru experiențe sau pentru donații pentru proiecte de solidaritate.

  5. Folosiți extensii de browser Internet : acolo sunt extensii care pot fi adăugate browserelor de internet care vă permit să căutați cupoane și coduri de reducere Mango care sunt active, dar nu apar în magazinul online. Un exemplu ar fi Honey.

Este este important Rețineți că reducerile și promoțiile pot varia în funcție de țară și de magazin, așa că este recomandat să verificați site-ul oficial Mango sau să solicitați în magazinele fizice informații actualizate.