Na-kd: sofistikerad och fashionabel modebutik. Få rabatter

Na-kd är en onlinebutik med damkläder och accessoarer baserad i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av stilar från vardagskläder till festkläder. Deras priser är rimliga och de erbjuder ofta rabatter och kampanjer. 

När det gäller hållbarhet arbetar Na-kd för att minska sitt koldioxidavtryck och använder hållbara material i några av hans kläder. De strävar också efter att ha en etisk arbetspolitik i sina fabriker. 

Na-kd grundades 2015 och har vuxit snabbt i popularitet de senaste åren . Varumärket är känt för sin unga och fräscha estetik. Den verkar online i flera länder runt om i världen. De erbjuder världsomspännande frakt och deras webbplats är tillgänglig på flera språk för att underlätta navigering och köpprocessen. 

Länderna där den är verksam är: Länder från Europa som Spanien, Frankrike, Tyskland, Italien m.fl. Amerikanska länder som bland annat USA, Kanada, Mexiko. Asiatiska länder som Japan, Sydkorea, Kina med flera. Oceanien länder som Australien, Nya Zeeland, bland andra.

Hur fungerar Na-kd returer

Na-kds returpolicy är ganska flexibel . Du har 30 dagar på dig från dagen för mottagandet av din beställning på dig att returnera oönskade produkter. Produkterna ska vara i originalskick, oanvända och med originaletiketter och förpackning. Det är viktigt att notera att det finns vissa produkter som inte kan returneras, såsom personliga hygienprodukter och underkläder. Det är tillrådligt att granska detaljerna i returpolicyn på Na-kd-webbplatsen innan du gör ett köp för att vara säker på att du uppfyller kraven.

Fraktkostnader för returer är kundens ansvar, såvida inte den mottagna produkten är defekt eller felaktig. Beroende på vilket land du befinner dig i kommer det att finnas en annan kostnad för att göra returen som kommer att dras av från återbetalningsbeloppet.

Proceduren för returen är : pack Om du inte vill ha några varor i din leveranspåse, fäst returetiketten som följde med din beställning på utsidan av påsen och följ returinstruktionerna på din returportal.

 

Eftersom Na-kd-frakt fungerar

Na-kd erbjuder frakt över hela världen. Fraktkostnaderna varierar beroende på leveransort och vald fraktmetod. I allmänhet, för försändelser inom Europa, är fraktkostnaderna gratis i Na-kd för beställningar över ett visst belopp, vilket vanligtvis är €50.

Gällande leveranstider varierar de beroende på leveransplats och vald leveransmetod. Genomsnittliga leveranstider är mellan 3 och 7 arbetsdagar för försändelser inom Europa. Transportföretaget kommer att variera beroende på i vilket land du gör beställningen. Na-kd erbjuder spårning av försändelser via ett spårningsnummer som anges i leveransbekräftelsen via e-post. 

Det är viktigt att notera eftersom leveranstiderna kan variera på grund av oförutsedda omständigheter som extrema väderförhållanden, är det lämpligt att kontrollera Na-kd-sidan för att vara medveten om eventuella leveransförseningar.


Hur får du rabatter i Na-kd


Det finns flera sätt att få rabatter för Na-kd:

  • Prenumerera på Na-kds nyhetsbrev: Genom att prenumerera på nyhetsbrevet, kunder får aviseringar om exklusiva erbjudanden och rabatter. De ger vanligtvis 20 % rabatt på första köpet.
  • Följ Na-kd på sociala medier: Butiken lägger ofta ut specialerbjudanden och rabattkoder på sina konton i sociala medier .
  • Använd kampanjkoder: Na-kd erbjuder ofta kampanjkoder som kan användas i kassan när du gör en beställning. Dessa Na-kd rabattkoder kan hittas på olika webbplatser.
  • Gå på reor: Na-kd har ofta reor och rabatter under specifika årstider, som jul, Black Friday, bland annat.
  • Gör ett köp via en cashback-sida: det finns några webbplatser som låter dig göra ett köp via dem och få tillbaka en procentandel av ditt köp.
  • Använd webbläsartillägg: de kommer att berätta att Na-kd rabattkoder är aktiva men de visas inte på deras hemsida. Jag rekommenderar Honey.