Na-kd: sofistikeret og moderigtig modebutik. få rabatter

Na-kd er en online butik med dametøj og tilbehør baseret i Sverige. De tilbyder en bred vifte af stilarter fra fritidstøj til festtøj. Deres priser er rimelige, og de tilbyder ofte rabatter og kampagner. 

Med hensyn til bæredygtighed arbejder Na-kd på at reducere sit CO2-fodaftryk og bruger bæredygtige materialer i noget af hans tøj. De stræber også efter at have en etisk arbejdspolitik på deres fabrikker. 

Na-kd blev grundlagt i 2015 og er vokset hurtigt i popularitet i de senere år. Mærket er kendt for sin unge og friske æstetik. Det fungerer online i flere lande rundt om i verden. De tilbyder verdensomspændende forsendelse, og deres hjemmeside er tilgængelig på flere sprog for at lette navigationen og købsprocessen. 

De lande, hvor det opererer, er: Lande fra Europa som Spanien, Frankrig, Tyskland, Italien m.fl. Amerikanske lande som blandt andet USA, Canada, Mexico. Asiatiske lande som Japan, Sydkorea, Kina m.fl. Oceanien lande som Australien, New Zealand, blandt andre.

Sådan fungerer Na-kd returnering

Na-kds returpolitik er ret fleksibel . Du har 30 dage fra datoen for modtagelse af din ordre til at returnere uønskede produkter. Produkterne skal være i original stand, ubrugte og med originale etiketter og emballage. Det er vigtigt at bemærke, at der er visse produkter, som ikke kan returneres, såsom produkter til personlig pleje og lingeriprodukter. Det er tilrådeligt at gennemgå detaljerne i returpolitikken på Na-kd-webstedet, før du foretager et køb for at være sikker på, at du opfylder kravene.

Forsendelsesomkostninger for returnering er kundens ansvar, medmindre det modtagne produkt er defekt eller forkert. Afhængigt af hvilket land du befinder dig i, vil der være forskellige omkostninger ved at foretage returneringen, som vil blive trukket fra refusionsbeløbet.

Proceduren for returneringen er : pack Hvis du ikke vil have nogen varer i din leveringspose, skal du klæbe returetiketten, der fulgte med din ordre, på ydersiden af ​​posen og følge returinstruktionerne på din returportal.

 

Som Na-kd shipping fungerer

Na-kd tilbyder verdensomspændende forsendelse. Forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af forsendelsesstedet og den valgte forsendelsesmetode. Generelt for forsendelser inden for Europa er fragtomkostninger gratis i Na-kd for ordrer over et vist beløb, som normalt er €50.

Med hensyn til forsendelsestider varierer de afhængigt af forsendelsesstedet og den valgte forsendelsesmetode. Gennemsnitlige forsendelsestider er mellem 3 og 7 arbejdsdage for forsendelser inden for Europa. Transportfirmaet vil variere afhængigt af det land, hvor du afgiver ordren. Na-kd tilbyder forsendelsessporing via et sporingsnummer angivet i forsendelsesbekræftelsesmailen. 

Det er vigtigt at bemærke, da leveringstiderne kan variere på grund af uforudsete omstændigheder ekstreme vejrforhold, er det tilrådeligt at tjekke Na-kd-siden for at være opmærksom på mulige forsendelsesforsinkelser.


Sådan får du rabatter i Na-kd


Der er flere måder at få rabatter til Na-kd på:

  • Abonner på Na-kd nyhedsbrev: Ved at abonnere på nyhedsbrevet, kunder modtager meddelelser om eksklusive tilbud og rabatter. De giver normalt 20 % rabat ved første køb.
  • Følg Na-kd på sociale medier: Butikken lægger ofte særlige tilbud og rabatkoder på deres sociale mediekonti .
  • Brug kampagnekoder: Na-kd tilbyder ofte kampagnekoder, som kan bruges ved kassen, når du afgiver en ordre. Disse Na-kd rabatkoder kan findes på forskellige hjemmesider.
  • Delg udsalg: Na-kd har ofte udsalg og rabatter på bestemte årstider, såsom jul, Black Friday, blandt andre.
  • Foretag et køb via en cashback-side: Der er nogle websteder, der giver dig mulighed for at foretage et køb gennem dem og få en procentdel af dit køb tilbage.
  • Brug internetbrowserudvidelser: de vil fortælle dig, at Na-kd rabatkoder er aktive, men de vises ikke på deres hjemmeside. Jeg anbefaler Honey.