Na-kd: verfijnde en modieuze modewinkel. kortingen krijgen

Na-kd is een online winkel met dameskleding en accessoires gevestigd in Zweden. Ze bieden een breed scala aan stijlen, van vrijetijdskleding tot feestkleding. Hun prijzen zijn redelijk en ze bieden vaak kortingen en promoties. 

Op het gebied van duurzaamheid werkt Na-kd aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en gebruikt het duurzame materialen in wat van zijn kleren. Ze streven ook naar een ethisch arbeidsbeleid in hun fabrieken. 

Na-kd werd opgericht in 2015 en is de afgelopen jaren snel in populariteit gegroeid. Het merk staat bekend om zijn jonge en frisse esthetiek. Het is online actief in verschillende landen over de hele wereld. Ze bieden wereldwijde verzending aan en hun website is beschikbaar in verschillende talen om de navigatie en het aankoopproces te vergemakkelijken. Europa zoals onder andere Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië. Amerikaanse landen zoals onder andere de Verenigde Staten, Canada, Mexico. Aziatische landen zoals onder andere Japan, Zuid-Korea, China. Oceanische landen zoals Australië, Nieuw-Zeeland, oa anderen.

Hoe Na-kd-retouren werken

Na-kd's retourbeleid is vrij flexibel. Je hebt 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van je bestelling om ongewenste producten te retourneren. De producten dienen in originele staat, ongebruikt en voorzien van de originele labels en verpakking te zijn. Het is belangrijk om te weten dat er bepaalde producten zijn die niet geretourneerd kunnen worden, zoals verzorgingsproducten en lingerieproducten. Het is raadzaam om de details van het retourbeleid op de Na-kd-website te bekijken voordat u een aankoop doet om er zeker van te zijn dat u aan de vereisten voldoet.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant, tenzij het ontvangen product defect of onjuist is. Afhankelijk van het land waar u zich bevindt, zijn er verschillende kosten voor het retourneren die in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.

De procedure voor het retourneren is : pack Als je geen artikelen in je bezorgtas wilt, plak dan het retouretiket dat bij je bestelling is geleverd op de buitenkant van de tas en volg de retourinstructies op je retourportaal.

Zoals Na-kd verzending werkt

Na-kd biedt wereldwijde verzending aan. Verzendkosten variëren afhankelijk van de verzendlocatie en de geselecteerde verzendmethode. Over het algemeen zijn voor verzendingen binnen Europa verzendkosten gratis in Na-kd voor bestellingen boven een bepaald bedrag, meestal €50.

De verzendtijden variëren afhankelijk van de verzendlocatie en de geselecteerde verzendmethode. Gemiddelde verzendtijden zijn tussen de 3 en 7 werkdagen voor zendingen binnen Europa. Het transportbedrijf is afhankelijk van het land waar u de bestelling plaatst. Na-kd biedt tracking van zendingen aan via een trackingnummer dat wordt vermeld in de bevestigingsmail van de zending. zoals extreme weersomstandigheden, is het raadzaam om de Na-kd-pagina te controleren om op de hoogte te zijn van mogelijke vertragingen bij de verzending.


Kortingen krijgen in Na-kd


Er zijn verschillende manieren om kortingen voor Na-kd te krijgen:

  • Abonneer u op de Na-kd-nieuwsbrief: door u te abonneren op de nieuwsbrief, klanten ontvangen meldingen over exclusieve aanbiedingen en kortingen. Ze geven meestal 20% korting op de eerste aankoop.
  • Volg Na-kd op sociale media: De winkel plaatst vaak speciale aanbiedingen en kortingscodes op hun sociale media-accounts.
  • Gebruik promotiecodes: Na-kd biedt vaak promotiecodes aan die kunnen worden gebruikt bij het afrekenen bij het plaatsen van een bestelling. Deze Na-kd kortingscodes zijn te vinden op verschillende websites.
  • Ga naar uitverkoop: Na-kd heeft vaak uitverkoop en kortingen in specifieke seizoenen van het jaar, zoals onder andere Kerstmis, Black Friday.
  • Een aankoop doen via een cashback-pagina: er zijn enkele websites waar u via hen een aankoop kunt doen en een percentage van uw aankoop terugkrijgt.
  • Internetbrowserextensies gebruiken: deze zullen vertellen u dat Na-kd-kortingscodes actief zijn, maar niet op hun website verschijnen. Ik raad Honey aan.