Mango: stil i kvaliteta. Kako ostvariti popuste

Mango je španjolska modna tvrtka koju su 1984. godine osnovala braća Isak Andic i Nahman Andic. Tvrtka je započela kao mala trgovina odjećom u Barceloni i narasla je u globalni brend s više od 2200 trgovina u 110 zemalja. Djeluje online u više od 100 zemalja, uključujući Španjolsku, Francusku, Njemačku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italiju, Rusiju, Sjedinjene Države i Kinu.

Mango nudi širok izbor odjeće i dodataka za muškarce, žene, tinejdžere, djecu i dom. Brend se fokusira na moderan i bezvremenski dizajn s urbanim dodirom. Kolekcije uglavnom uključuju odjeću, obuću i modne dodatke. Linija odjeće za tinejdžere zove se "Teen", linija za djecu "Kids", a linija za dom "Home".

Na ženskom dijelu , uz prodaju robnih marki kao što su Intimissimi i Rituals, možete pronaći plus size. Osim toga, brend također pokreće posebne kolekcije i surađuje s dizajnerima i slavnim osobama.

Što se tiče održivosti, Mango je usvojio niz mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš. Tvrtka je implementirala politiku "održive mode" i lansirala liniju odjeće pod nazivom "Committed" koja je izrađena od održivih materijala. Osim toga, Mango je zauzeo ciklički pristup svom opskrbnom lancu, u kojem nastoji smanjiti otpad i maksimalno povećati korištenje resursa.

Kako isporuke funkcioniraju u Mangu

Mango nudi međunarodne pošiljke kojima upravlja vanjska kurirska služba. Vrijeme isporuke razlikuje se ovisno o zemlji odredišta i odabranom načinu dostave. Općenito, isporuke unutar Španjolske traju između 2 i 5 radnih dana, a međunarodne pošiljke između 3 i 10 radnih dana.

Kupci mogu birati između nekoliko načina dostave prilikom naručivanja online, uključujući standardnu dostavu, ekspresnu dostavu i dostavu u trgovinu Mango. Cijena dostave ovisi o načinu i zemlji odredišta.

Dostava je besplatna u Mangu za narudžbe iznad 30 € u Španjolskoj i od 50 € za ostale zemlje. Ekspresna dostava se dodatno naplaćuje i jamči dostavu narudžbe u kraćem roku isporuke. Dostava do trgovine Mango je besplatna i omogućuje kupcima preuzimanje svoje narudžbe u odabranoj trgovini Mango.

Kupci mogu pratiti status svoje narudžbe i praćenje na mreži informacije putem veze za praćenje dostavljene putem e-pošte nakon slanja narudžbe.


Kako povrat novca funkcionira u Mangu

Mangova pravila povrata omogućuju kupcima da vrate proizvode kupljene u online trgovini ili u fizičkoj trgovini unutar 30 dana od primitka narudžbe. Postoje razdoblja u godini u kojima se ovo vrijeme povratka može povećati. Proizvodi moraju biti u besprijekornom stanju i u originalnoj ambalaži, s etiketom i računom. Neki artikli se ne mogu zamijeniti ili vratiti iz higijenskih razloga: maske, gelovi, toaletne potrepštine, donje rublje, donje rublje i naušnice. Mirisi, svijeće i ostala kozmetika moraju se vratiti u originalnom zatvorenom pakiranju.

Važno je napomenuti da neki proizvodi mogu imati drugačija pravila povrata, kao što su promotivni proizvodi ili personalizirani proizvodi. Personalizirani ili aranžirani artikli ne mogu se zamijeniti niti vratiti jer su izrađeni isključivo za vas i ne mogu se ponovno izlagati.

Proizvode kupljene na webu možete vratiti na tri načina: odlaskom u fizičku Mango trgovinu s artiklom i obrascem za povrat; vraćanje paketa s odjevnim predmetima koje želite vratiti ili zamijeniti, plus obrazac za povrat, na mjestu dostave i stavljanje naljepnice za povrat izvan narudžbe; ili preuzimanje kod kuće, postupak je isti kao i prethodni samo bez lijepljenja naljepnice. Sve ove vrste povrata su besplatne.

Nakon što Mango primi vaš povrat u svojim objektima, nastavit će s povratom punog iznosa vraćenog proizvoda. Primit ćete ga u roku od 3 do 12 radnih dana, ovisno o vašoj financijskoj instituciji. U slučaju povrata u fizičkim trgovinama, puni iznos vraćenog proizvoda bit će vraćen u izvornom obliku plaćanja.

Kako ostvariti popuste na Mango

Postoji nekoliko načini ostvarivanja popusta u Mangu. Neki od najčešćih načina su:

  1. Pretplatite se na Mango newsletter: pretplatnici na Mango newsletter primaju ekskluzivne ponude i kodove za popust putem e-pošte.

  2. Korištenje promotivnih kodova: Mango redovito nudi promotivne kodove koji se mogu koristiti online prilikom naručivanja za ostvarivanje popusta. Ovi su kodovi obično dostupni na početnoj stranici internetske trgovine Mango ili na web stranicama s kuponima.

  3. Sudjelujte u promotivnim događajima: Mango često nudi popuste i promocije Posebne ponude za događaje kao što su Crni petak, Cyber Ponedjeljak, Božić i drugi važni datumi.

  4. Koristite Mango Likes you kartice vjernosti: Mango nudi ovaj program vjernosti za svoje česte kupce gdje se bodovi mogu akumulirati za kupnju i zamijeniti za popusti. za svaki potrošeni euro dobivate 10 lajkova. Lajkovi Možete se zamijeniti za popuste u fizičkoj trgovini i online trgovini, za iskustva ili za donacije projektima solidarnosti.

  5. Koristite ekstenzije internetskog preglednika: Tamo su proširenja koja se mogu dodati internetskim preglednicima koja vam omogućuju pretraživanje kupona i Mango kodova za popust koji su aktivni, ali se ne pojavljuju u online trgovini. Primjer bi bio Honey.

To je važno Imajte na umu da popusti i promocije mogu varirati ovisno o zemlji i trgovini, stoga se preporučuje da provjerite službenu Mango web stranicu ili pitate u fizičkim trgovinama za ažurirane informacije.