Sinsay: cum să obțineți reduceri

Sinsay este un brand de îmbrăcăminte și accesorii pentru tineri care aparține grupului polonez LPP (format din Sinsay, Home, Mohito, Reserved și Cropp). Fondată în 2012, a devenit unul dintre cele mai populare mărci de modă din Polonia și și-a extins prezența în alte țări din Europa și Asia. Aceștia operează online în 16 țări. 

Sinsay se caracterizeaza prin oferirea de imbracaminte si accesorii la preturi accesibile, cu un stil tineresc si modern. El este inspirat de cele mai recente tendințe în modă și încearcă să le adapteze la produsele sale în moduri inovatoare. În plus, ea și-a dezvoltat o prezență puternică pe rețelele sociale și colaborează cu influenți și celebrități pentru a-și promova produsele. 

Sinsay se remarcă prin angajamentul față de durabilitate și mediu. A implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea materialelor durabile în producția de articole de îmbrăcăminte și promovarea practicilor etice de producție. În plus, a lansat o linie de îmbrăcăminte realizată din materiale reciclate și a lucrat în colaborare cu organizații care luptă pentru conservarea naturii.


Cum funcționează returnările în Sinsay

Termenul limită pentru returnări la Sinsay este de 30 de zile de la data indicată pe bonul de livrare și procesul de retur, de la momentul în care achiziția returnată este primită în depozit și până la efectuarea rambursării, poate fi de aproximativ 14 zile. Aceste termene limită sunt generale, deși numărul de zile poate varia în unele țări. 

Pentru a returna un articol sau mai multe articole care nu sunt bune sau care nu iti plac cumparate online, trebuie sa completezi formularul de retur pe care il vei gasi in panoul clienti. Veți primi apoi eticheta de retur în maximum 24 de ore. Pentru a face acest lucru, produsele pe care doriți să le returnați nu trebuie să fie folosite și să aibă etichetele originale. 

Trebuie să împachetați articolele cu factura pe care o veți avea în e-mailul de confirmare a comenzii. Apoi trebuie să trimiteți comanda printr-o firmă de curierat (în fiecare țară este o firmă diferită). Documentul de expediere a coletului pe care îl primiți de la firma de curierat trebuie păstrat până la primirea rambursării. 

Dacă doriți să faceți mai multe returnări de mai multe comenzi, o puteți face. Pentru a face acest lucru, va trebui să împachetați articolele de îmbrăcăminte din fiecare comandă împreună în pachete diferite și să le puneți într-un pachet împreună cu formularul de retur și facturile. 

Pentru acele tari care au un magazin fizic Sinsay, pot face retururi si in magazine prin prezentarea facturii tiparite sau electronice. 


Cum funcționează transporturile în Sinsay

 

În funcție de țara în care vă aflați, livrările Sinsay vor avea condiții și companii de transport diferite. 

Dacă plasați o comandă într-o țară care are un magazin fizic Sinsay, veți avea opțiunea de a vă ridica comanda de la magazin fără costuri. Timpul de asteptare in aceasta modalitate este intre 3 si 5 zile lucratoare si va exista o perioada de maxim 14 zile pentru a-l ridica. Cu toate acestea, dacă plasați o comandă online într-o țară în care există depozite Sinsay, va dura între 2 și 7 zile lucrătoare, dar dacă cumpărați într-o țară în care funcționează doar online, poate dura până la 11 zile pentru a o primi. 

Pentru a beneficia de transport gratuit la Sinsay, va depinde de țara în care vă aflați, dar va trebui să plasați o comandă minimă între 25 € sau 30 €. Daca comanda este mai mica, costul este intre 3€ sau 4€ daca transportul este standard (mai scump daca este expres). 

După plasarea comenzii vei primi un număr de urmărire cu care vei putea ști unde se află comanda ta. Firma de curierat va încerca să livreze comanda între una și două ori. În funcție de țara în care vă aflați, vor fi unele condiții sau altele. 

Daca ati facut o greseala la plasarea comenzii, fie la marimi, articole comandate sau adresa, nu o veti putea modifica. Aveți la dispoziție doar cincisprezece minute după plasarea comenzii pentru a o anula și pentru a putea plasa corect o nouă comandă. 

 

Cum să obțineți reduceri la Sinsay

 

Puteți obține un cod de reducere Sinsay pentru prima dvs. achiziție abonându-vă la newsletter-ul lor. În funcție de țara în care vă aflați, veți primi o reducere Sinsay de 10%, 15% sau 20%. Pentru a vă abona la newsletter trebuie doar să vă introduceți adresa de e-mail și vă vor trimite un e-mail cu codul de reducere. 

În plus, adesea pe site-ul lor au promoții pentru articolele selectate sau coduri de reducere care pot fi aplicate în procesul de cumpărare. Pe de altă parte, puteți utiliza extensii în browserul dvs. web pentru a verifica dacă există cupoane de reducere Sinsay active care nu sunt afișate pe web. Puteți folosi Honey pentru a afla.