Sinsay: hogyan juthat kedvezményekhez

A Sinsay a lengyel LPP csoporthoz tartozó (a Sinsay, Home, Mohito, Reserved és a Cropp által alkotott) ruházati és kiegészítők márka fiataloknak. A 2012-ben alapított cég Lengyelország egyik legnépszerűbb divatmárkája lett, és kiterjesztette jelenlétét Európa és Ázsia más országaira is. 16 országban működnek online. 

A Sinsay jellemzője, hogy megfizethető áron, fiatalos és modern stílusban kínál ruhákat és kiegészítőket. A legújabb divatirányzatok inspirálják, és igyekszik ezeket innovatív módon a termékeihez igazítani. Emellett erős jelenlétet épített ki a közösségi médiában, és együttműködik influencerekkel és hírességekkel termékei népszerűsítése érdekében. 

A Sinsay a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránti elkötelezettségével tűnik ki. Különféle kezdeményezéseket hajtott végre környezeti hatásainak csökkentése érdekében, mint például a fenntartható anyagok felhasználása a ruházati gyártás során, valamint az etikus gyártási gyakorlatok előmozdítása. Emellett elindított egy újrahasznosított anyagokból készült ruházati vonalat, és együttműködött a természet megóvásáért küzdő szervezetekkel. 


Hogyan működnek a visszatérések Sinsayben

 

A Sinsay-nél a visszaküldési határidő a szállítási elismervényen feltüntetett dátumtól számított 30 nap, a visszaküldés folyamata a visszaküldött vásárlás raktárba érkezésétől a visszatérítésig körülbelül 14 nap lehet. Ezek a határidők általánosak, bár a napok száma egyes országokban eltérő lehet. 

Egy vagy több nem jó, vagy nem tetsző, online vásárolt termék visszaküldéséhez ki kell töltenie a visszaküldési űrlapot, amelyet az ügyfélpanelen talál. Ezt követően legfeljebb 24 órán belül megkapja a visszaküldési címkét. Ehhez a visszaküldeni kívánt termékeket nem szabad használni, és az eredeti címkékkel kell rendelkeznie. 

A tételeket a számlával együtt kell becsomagolnia, amely a rendelést visszaigazoló e-mailben lesz. Ezután futárcégen keresztül kell elküldenie a rendelést (minden országban más cég). A futárcégtől kapott csomagszállítási dokumentumot a visszatérítés beérkezéséig meg kell őrizni. 

Ha több rendelést szeretne többször visszaküldeni, megteheti. Ehhez az egyes rendelések ruhadarabjait különböző csomagokba kell csomagolnia, és a visszaküldési lappal és a számlákkal együtt egy csomagba kell helyeznie. 

Azokban az országokban, ahol van fizikai Sinsay áruház, a nyomtatott vagy elektronikus számla bemutatásával az üzletekben is megtehetik a visszaküldést. 

 

Hogyan működnek a szállítások Sinsayben

 

Attól függően, hogy melyik országban tartózkodik, a Sinsay szállításának feltételei és szállítási társaságai eltérőek. 

Ha olyan országban ad le rendelést, ahol van egy fizikai Sinsay áruház, akkor lehetősége lesz arra, hogy a rendelést az üzletben díjmentesen vegye át. A várakozási idő ennél a módnál 3 és 5 munkanap között van, és maximum 14 nap áll rendelkezésre az átvételre. Ha azonban olyan országban ad le online megrendelést, ahol Sinsay raktárak találhatók, az 2-7 munkanapot vesz igénybe, de ha olyan országban vásárol, ahol csak online működik, akár 11 napig is eltarthat a kézhezvétele. 

A Sinsay ingyenes szállítása az országtól függ, ahol tartózkodik, de minimum 25 és 30 euró közötti rendelést kell leadnia. Ha a rendelés kisebb, a költség 3 € és 4 € között van, ha a küldemény normál (drágább, ha expressz küldemény). 

A rendelés leadása után kap egy nyomkövetési számot, amellyel megtudhatja, hol van a rendelése. A futárcég a rendelést egy-két alkalommal igyekszik kézbesíteni. Attól függően, hogy melyik országban tartózkodik, bizonyos feltételek vonatkoznak rájuk. 

Ha a rendelés leadásakor hibázott, akár a méretben, akár a megrendelt tételben, akár a címben, azt nem tudja módosítani. Csak tizenöt perce van a rendelés feladása után, hogy törölje azt, és helyesen tudjon új rendelést leadni. 

 

Hogyan kaphat kedvezményt a Sinsay-n

 

Az első vásárláshoz Sinsay kedvezménykódot kaphat, ha feliratkozik hírlevelükre. Attól függően, hogy melyik országban tartózkodik, 10%, 15% vagy 20% Sinsay kedvezményt kap. A hírlevélre való feliratkozáshoz csak meg kell adnia e-mail címét, és e-mailben küldik a kedvezménykódot. 

Ezen kívül gyakran a weboldalukon promóciók vannak a kiválasztott termékekre, vagy kedvezményes kódok, amelyeket a vásárlás során lehet alkalmazni. Másrészt a webböngésző bővítményeivel ellenőrizheti, hogy vannak-e olyan aktív Sinsay kedvezménykuponok, amelyek nem jelennek meg az interneten. A Honey segítségével megtudhatja.