Sinsay: kako ostvariti popuste

Sinsay je brend odjeće i modnih dodataka za mlade koji pripada poljskoj grupi LPP (koju čine Sinsay, Home, Mohito, Reserved i Cropp). Osnovan 2012., postao je jedan od najpopularnijih modnih brendova u Poljskoj i proširio svoju prisutnost na druge zemlje Europe i Azije. Posluju u 16 zemalja online. 

Sinsay karakterizira ponuda odjeće i dodataka po pristupačnim cijenama, uz mladenački i moderan stil. Inspiriran je najnovijim modnim trendovima i pokušava ih na inovativne načine prilagoditi svojim proizvodima. Osim toga, razvila je snažnu prisutnost na društvenim medijima i surađuje s influencerima i slavnim osobama kako bi promovirala svoje proizvode. 

Sinsay se ističe svojom posvećenošću održivosti i okolišu. Implementirala je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput upotrebe održivih materijala u proizvodnji svoje odjeće i promicanja etičkih proizvodnih praksi. Osim toga, pokrenuo je liniju odjeće od recikliranih materijala i surađivao s organizacijama koje se bore za očuvanje prirode. 


Kako povrati funkcioniraju u Sinsayu

 

Rok za povrat u Sinsayu je 30 dana od datuma navedenog na potvrdi o isporuci, a postupak povrata, od trenutka kada je vaša vraćena kupnja primljena u skladište do izvršenja povrata novca, može trajati oko 14 dana. Ovi rokovi su opći, iako broj dana može varirati u nekim zemljama. 

Da biste vratili artikl ili nekoliko artikala koji nisu dobri ili vam se ne sviđaju kupljeni online, morate ispuniti obrazac za povrat koji ćete pronaći na korisničkoj ploči. Zatim ćete dobiti povratnu naljepnicu u roku od najviše 24 sata. Da biste to učinili, proizvodi koje želite vratiti ne smiju biti korišteni i imati originalne oznake. 

Artikle morate zapakirati s računom koji ćete imati u e-poruci s potvrdom narudžbe. Zatim morate poslati narudžbu putem kurirske tvrtke (u svakoj zemlji to je druga tvrtka). Dokument o otpremnici paketa koji dobijete od kurirske službe morate čuvati do primitka povrata novca. 

Ako želite više puta vraćati više narudžbi, možete to učiniti. Da biste to učinili, morat ćete zajedno zamotati odjeću svake narudžbe u različite pakete i staviti ih u paket zajedno s povratnicom i računima. 

Za one zemlje koje imaju fizičku trgovinu Sinsay, također mogu vršiti povrate u trgovinama predočenjem tiskanog ili elektroničkog računa. 

 

Kako funkcioniraju pošiljke u Sinsayu

 

Ovisno o zemlji u kojoj se nalazite, Sinsay isporuke će imati različite uvjete i prijevozničke tvrtke. 

Ako naručite u zemlji koja ima fizičku Sinsay trgovinu, imat ćete mogućnost besplatnog preuzimanja svoje narudžbe u trgovini. Vrijeme čekanja u ovom modalitetu je između 3 i 5 radnih dana, a trajat će najviše 14 dana za preuzimanje. Međutim, ako naručite online u zemlji u kojoj postoje Sinsay skladišta, to će potrajati između 2 i 7 radnih dana, ali ako kupujete u zemlji u kojoj posluje samo online, može potrajati i do 11 dana da je primite. 

Da biste dobili besplatnu dostavu u Sinsayu, to će ovisiti o zemlji u kojoj se nalazite, ali morat ćete izvršiti minimalnu narudžbu koja je između 25 ili 30 €. Ako je narudžba manja, cijena je između 3€ ili 4€ ako je pošiljka standardna (skuplje ako je ekspresna). 

Nakon izvršene narudžbe dobit ćete broj za praćenje pomoću kojeg ćete moći znati gdje je vaša narudžba. Kurirska služba pokušat će isporučiti narudžbu između jednog i dva puta. Ovisno o zemlji u kojoj se nalazite, postojat će neki ili drugi uvjeti. 

Ako ste pogriješili prilikom slanja narudžbe, bilo u veličinama, naručenim artiklima ili adresi, nećete moći to promijeniti. Imate samo petnaest minuta nakon slanja narudžbe da je poništite i da budete u mogućnosti pravilno postaviti novu narudžbu. 

 

Kako ostvariti popuste na Sinsay

 

Sinsay kod za popust možete dobiti za svoju prvu kupnju pretplatom na njihov newsletter. Ovisno o zemlji u kojoj se nalazite, dobit ćete Sinsay popust od 10%, 15% ili 20%. Da biste se pretplatili na newsletter samo trebate unijeti svoju e-mail adresu i oni će vam poslati e-mail s kodom za popust. 

Osim toga, često na svojim web stranicama imaju akcije za odabrane artikle ili kodove za popust koji se mogu primijeniti u procesu kupnje. S druge strane, možete koristiti ekstenzije u svom web pregledniku da provjerite ima li aktivnih Sinsay kupona za popust koji nisu prikazani na webu. Možete koristiti Honey da saznate.