Sinsay: как да получите отстъпки

Sinsay е марка за дрехи и аксесоари за млади хора, която принадлежи към полската група LPP (сформирана от Sinsay, Home, Mohito, Reserved и Cropp). Основана през 2012 г., тя се превърна в една от най-популярните модни марки в Полша и разшири присъствието си в други страни в Европа и Азия. Те работят в 16 държави онлайн.

Sinsay се характеризира с предлагането на дрехи и аксесоари на достъпни цени, с младежки и модерен стил. Той се вдъхновява от най-новите модни тенденции и се опитва да ги адаптира към своите продукти по иновативни начини. Освен това тя е развила силно присъствие в социалните медии и си сътрудничи с влиятелни лица и знаменитости, за да популяризира продуктите си.

Sinsay се откроява със своя ангажимент към устойчивостта и околната среда. Той е реализирал различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като използването на устойчиви материали в производството на своите облекла и насърчаването на етични производствени практики. Освен това той пусна линия дрехи, изработени от рециклирани материали, и работи в сътрудничество с организации, които се борят за опазването на природата.

 


Как работят връщанията в SinsayКрайният срок за връщане в Sinsay е 30 дни от датата, посочена в разписката за доставка, а процесът на връщане, от момента, в който върнатата ви покупка бъде получена в склада до възстановяването на сумата, може да бъде около 14 дни. Тези крайни срокове са общи, въпреки че броят на дните може да варира в някои страни.

За да върнете артикул или няколко артикула, които не са добри или не ви харесват, закупени онлайн, трябва да попълните формуляра за връщане, който ще намерите в клиентския панел. След това ще получите етикета за връщане в рамките на максимум 24 часа. За целта продуктите, които искате да върнете, не трябва да са използвани и да имат оригиналните етикети.

Трябва да опаковате артикулите с фактурата, която ще имате в имейла за потвърждение на поръчката. След това трябва да изпратите поръчката чрез куриерска фирма (във всяка държава това е различна фирма). Документът за изпращане на пакета, който получавате от куриерската компания, трябва да се съхранява до получаване на възстановяването.

Ако искате да направите няколко връщания на няколко поръчки, можете да го направите. За да направите това, ще трябва да опаковате дрехите от всяка поръчка заедно в различни опаковки и да ги поставите в пакет заедно с формуляра за връщане и фактурите.

За онези страни, които имат физически магазин на Sinsay, те могат също да извършват връщания в магазини, като представят отпечатана или електронна фактура.


Как работят пратките в SinsayВ зависимост от държавата, в която се намирате, доставките на Sinsay ще имат различни условия и транспортни компании.

Ако направите поръчка в държава, която има физически магазин на Sinsay, ще имате възможността да вземете поръчката си от магазина безплатно. Времето за изчакване при тази модалност е между 3 и 5 работни дни и ще има максимален период от 14 дни, за да го вземете. Въпреки това, ако направите поръчка онлайн в държава, където има складове на Sinsay, това ще отнеме между 2 до 7 работни дни, но ако купувате в държава, където работи само онлайн, може да отнеме до 11 дни, за да я получите.

За да получите безплатна доставка в Sinsay, ще зависи от държавата, в която се намирате, но ще трябва да направите минимална поръчка, която е между €25 или €30. Ако поръчката е по-малка, цената е между 3€ или 4€, ако пратката е стандартна (по-скъпо, ако е експресна).

След като направите поръчката, ще получите номер за проследяване, с който ще можете да разберете къде е вашата поръчка. Куриерската фирма ще се опита да достави поръчката между един и два пъти. В зависимост от държавата, в която се намирате, ще има някои или други условия.

Ако сте допуснали грешка, когато сте направили поръчката си, независимо дали в размерите, поръчаните артикули или адреса, няма да можете да я промените. Имате само петнадесет минути след като направите поръчката, за да я анулирате и да можете правилно да направите нова поръчка.

Как да получите отстъпки за SinsayМожете да получите код за отстъпка на Sinsay за първата си покупка, като се абонирате за техния бюлетин. В зависимост от държавата, в която се намирате, ще получите отстъпка от Sinsay от 10%, 15% или 20%. За да се абонирате за бюлетина, трябва само да въведете своя имейл и те ще ви изпратят имейл с кода за отстъпка.

В допълнение, често на техния уебсайт те имат промоции за избрани артикули или кодове за отстъпка, които могат да бъдат приложени в процеса на покупка. От друга страна, можете да използвате разширения във вашия уеб браузър, за да проверите дали има активни купони за отстъпка на Sinsay, които не се показват в мрежата. Можете да използвате Honey, за да разберете.